ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το Deadpool and Wolverine «τίναξε» το Box Office το δεύτερο Σαββατοκύριακο προβολής του

Το Deadpool and Wolverine «τίναξε» το Box Office το δεύτερο Σαββατοκύριακο προβολής του

Ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Χιου Τζάκμαν

Vianney Le Caer/Invision/AP

Την έκπληξη του καλοκαιριού έχει κάνει το «Deadpool and Wolverine», στους κινηματογράφους, καταφέρνοντας το δεύτερο Σαββατοκύριακο προβολής του να σημειώσει ρεκόρ εισπράξεων, συγκεντρώνοντας 97 εκατομμύρια δολάρια στο Box Office.

Η ταινία που βλέπουμε για τελευταία φορά τον Χιού Τζάκμαντ στον ρόλο του Wolverine και με συμπρωταγωνιστή του τον Ράιαν Ρέινολντς, κατατάσσονται ως το όγδοο μεγαλύτερο δεύτερο Σαββατοκύριακο στην ιστορία του αμερικανικού box office.

Με το νέο αυτό ρεκόρ «εκθρόνισε» την Barbie που κατείχε προηγουμένως την όγδοη θέση με 93 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο Σαββατοκύριακο της, όπως μεταδίδει το Variety.

Μόνο τα «Star Wars: The Force Awakens» (149 εκατομμύρια δολάρια), «Avengers: Endgame» (147 εκατομμύρια δολάρια) και «Infinity War» (114 εκατομμύρια δολάρια), «Black Panther» (111 εκατομμύρια δολάρια), «Jurassic World» (106 εκατομμύρια δολάρια), το «The Avengers» (103 εκατομμύρια δολάρια) και το «Inside Out 2» του Ιουνίου (101 εκατομμύρια δολάρια) έχουν απολαύσει μεγαλύτερες εξόδους δευτεροετής.