Το Deadpool and Wolverine «τίναξε» το Box Office το δεύτερο Σαββατοκύριακο προβολής του

Ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Χιου Τζάκμαν
Vianney Le Caer/Invision/APΤην έκπληξη του καλοκαιριού έχει κάνει το «Deadpool and Wolverine», στους κινηματογράφους, καταφέρνοντας το δεύτερο Σαββατοκύριακο προβολής του να σημειώσει ρεκόρ εισπράξεων, συγκεντρώνοντας 97 εκατομμύρια δολάρια στο Box Office.
Η ταινία που βλέπουμε για τελευταία φορά τον Χιού Τζάκμαντ στον ρόλο του Wolverine και με συμπρωταγωνιστή του τον Ράιαν Ρέινολντς, κατατάσσονται ως το όγδοο μεγαλύτερο δεύτερο Σαββατοκύριακο στην ιστορία του αμερικανικού box office.
Με το νέο αυτό ρεκόρ «εκθρόνισε» την Barbie που κατείχε προηγουμένως την όγδοη θέση με 93 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο Σαββατοκύριακο της, όπως μεταδίδει το Variety.
Μόνο τα «Star Wars: The Force Awakens» (149 εκατομμύρια δολάρια), «Avengers: Endgame» (147 εκατομμύρια δολάρια) και «Infinity War» (114 εκατομμύρια δολάρια), «Black Panther» (111 εκατομμύρια δολάρια), «Jurassic World» (106 εκατομμύρια δολάρια), το «The Avengers» (103 εκατομμύρια δολάρια) και το «Inside Out 2» του Ιουνίου (101 εκατομμύρια δολάρια) έχουν απολαύσει μεγαλύτερες εξόδους δευτεροετής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ιδιαίτερος ρόλος της κόρης του Ράιν Ρέινολντς, Μπέτι στην ταινία Deadpool & Wolverine

Μεγάλες εκπλήξεις στο νέο τρέιλερ του «Deadpool and Wolverine» - Μια επιστροφή και μια νέα άφιξη

Εκτέλεση στο Χαλάνδρι: Ο Γιώργος Μοσχούρης της Greek Mafia το θύμα της δολοφονίας
17:10.jpg?t=TYYQcqW-DcvFYlrdJ_AcjA)
Μακρόν: Ο Πούτιν να σταματήσει επιτέλους τα ψέματα ότι επιθυμεί ειρήνη
17:07
Θεσσαλονίκη: Παράνομη υλοτομία στο δάσος της Αρέθουσας - Στη φυλακή 69χρονος
16:58
Ασυνήθιστες και συγκινητικές και ιστορίες από τον δημοφιλή Μαραθώνιο του Λονδίνου
16:48.jpg?t=ExdpyX38WXAcFoH2UBbbpw)