ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μεγάλες εκπλήξεις στο νέο τρέιλερ του «Deadpool and Wolverine» - Μια επιστροφή και μια νέα άφιξη

Μεγάλες εκπλήξεις στο νέο τρέιλερ του «Deadpool and Wolverine» - Μια επιστροφή και μια νέα άφιξη

Στιγμιότυπο του Deadpool and Wolverine

Marvel Entertainment / Youtube / Screengrab

Δύο μεγάλες εκπλήξεις επεφύλλασσε το νέο και τελευταίο τρέιλερ της ταινίας «Deadpool & Wolverine», κάνοντας τους θεατές να ανυπομονούν για την επερχόμενη ταινία της Marvel. 

Η πρώτη έκπληξη είναι ότι θα δούμε να εμφανίζεται η Lady Deadpool. Διάφορα teaser είχαν υποδείξει την άφιξή της, αλλά αυτό το τελευταίο τρέιλερ αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σε όλο του το μεγαλείο για πρώτη φορά. Τώρα οι θαυμαστές θα πρέπει να υποθέσουν ποια ηθοποιός βρίσκεται κάτω από τη μάσκα.

Πάντως τα social media έχουν οργιάσει και θέλουν την Μπλέικ Λάιβλι, αλλά και την Τέιλορ Σουίφτ να διεκδικούν τον ρόλο, σύμφωνα με το Variety.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη αποκάλυψη είναι η εμφάνιση της Ντάφνι Κιν, η οποία είχε παίξει μεταλλαγμένο παιδί X-23, στο πλευρό του Χιου Τζάκμπαν στο «Logan» του 2017.

Αυτή η ταινία υποτίθεται ότι ήταν η τελευταία του Τζάκμαν ως Wolverine, μέχρι όμως που συμφώνησε να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα αυτό για άλλη μια φορά στη νέα ταινία «Deadpool». Ο Jackman έχει τονίσει ότι παίζει μια διαφορετική επανάληψη του Wolverine και όχι εκείνου που πέθανε στο «Logan», οπότε δεν μπορούσε κανείς να μαντέψει αν ο Keen θα εμφανιζόταν πραγματικά στη νέα ταινία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ