ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τέλος εποχής για τους Aerosmith - «Δεν είναι δυνατή η αποκατάσταση της φωνής του Τάιλερ»

Συναυλία των Aerosmith 

Amy Harris/Invision/AP

Την «σπαρακτική αλλά αναγκαία απόφαση» να σταματήσουν τις ζωντανές τους εμφανίσεις ανακοίνωσαν οι Aerosmith, καθώς «δυστυχώς η πλήρης αποκατάσταση των φωνητικών χορδών» του Στιβ Τάιλερ δεν είναι δυνατή, όπως δήλωσε το συγκρότημα.

Είναι το τέλος μιας εποχής για το εμβληματικό ροκ συγκρότημα γνωστοί για επιτυχίες όπως τα «Dream On», «Love in an Elevator» και «Janie's Got a Gun».

Την είδηση μοιράστηκαν σε ανακοίνωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή (2/8).

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ότι «η φωνή είναι ένα όργανο όπως κανένα άλλο». Ο Στίβεν Τάιλερ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τον απόηχο ενός τραυματισμού στις φωνητικές χορδές που υπέστη πέρυσι, σύμφωνα με το CNNi.

«Έχει περάσει μήνες δουλεύοντας ακούραστα για να φτάσει τη φωνή του εκεί που ήταν πριν τον τραυματισμό του. Τον είδαμε να δυσκολεύεται παρά το γεγονός ότι έχει δίπλα του την καλύτερη ιατρική ομάδα» αναφέρεται στη σχετική δήλωση.

«Δυστυχώς, είναι ξεκάθαρο, ότι δεν είναι δυνατή η πλήρης ανάρρωση από τον φωνητικό τραυματισμό του».

«Ήταν τιμή μας να γίνει η μουσική μας μέρος της δικής σας ζωής. Σε κάθε κλαμπ, σε κάθε τεράστια περιοδεία και σε στιγμές μεγαλειώδεις».

Στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, το συγκρότημα μοιράστηκε ότι ο Tyler, 76 ετών τώρα, είχε «σπάσει τον λάρυγγά του», με αποτέλεσμα το συγκρότημα να αναβάλει τις υπόλοιπες ημερομηνίες της χρονιάς για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους «Peace Out», η οποία είχε αρχικά ανακοινωθεί τον Μάιο του 2023 .

Αυτόν τον Απρίλιο, είχαν ανακοινώσει επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες περιοδείας, οι οποίες επρόκειτο να ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου και να διαρκέσουν έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2025.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης