ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Επιστρέφει το «Suits» με πρωταγωνιστή τον Στίβεν Άμελ του «Arrow»

Επιστρέφει το «Suits» με πρωταγωνιστή τον Στίβεν Άμελ του «Arrow»

Ο Στίβεν Άμελ

Charles Sykes/Invision/AP

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από όταν κυκλοφόρησε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Suits» που ακολουθούσε τη ζωή ισχυρών δικηγόρων στις μεγαλύτερες υποθέσεις της Νέας Υόρκης. Πέντε χρόνια μετά το «Suits» επιστρέφει σε ένα πολλά υποσχόμενο σπίνοφ με πρωταγωνιστή τον Στίβεν Άμελ, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη σειρά «Arrow». 

Σε παραγωγή UCP και Hypnotic, ο δημιουργός της πρωτότυπης σειράς Aaron Korsh επιστρέφει ως συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός, σύμφωνα με το Variety.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση το «Suits: LA» ακολουθεί τον Τεντ Μπλακ (Άμελ), «έναν πρώην ομοσπονδιακό εισαγγελέα από τη Νέα Υόρκη, να έχει επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του εκπροσωπώντας τους πιο ισχυρούς πελάτες στο Λος Άντζελες».

Η εταιρεία του βρίσκεται σε σημείο κρίσης και για να επιβιώσει πρέπει να αγκαλιάσει έναν ρόλο που είχε περιφρονώντας καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Τεντ περιβάλλεται από μια ομάδα χαρακτήρων που δοκιμάζουν την πίστη τους τόσο στον Τεντ όσο και ο ένας στον άλλον, ενώ η επαγγελματική και προσωπική τους ζωή περιπλέκονται.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζος Μακντέρμιτ, Λεξ Σκοτ Ντέιβις και Μπράιαν Γκρινμπεργκ. Οι Ντέιβιντ Μπάρτις, Νταγκ Λίμαν, Τζιν Κλάιν και Βικτόρια Μαχάνεϊ είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ