ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Coldplay: Εξήντα χιλιάδες θεατές σε «θέσεις μάχης» για την πολυαναμενόμενη συναυλία

Coldplay: Εξήντα χιλιάδες θεατές σε «θέσεις μάχης» για την πολυαναμενόμενη συναυλία

Ο φροντμαν των Coldplay, Κρις Μάρτιν

AP Photo/Chris Pizzello

Την ανυπομονησία τους να παίξουν στο ελληνικό κοινό εξέφρασαν σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Coldplay, σε μια συναυλία που μόνο σήμερα, αναμένεται να συγκεντρώσει 60.000 θεατές. 

Οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες του συγκροτήματος άρχισαν, μάλιστα, να στήνονται έξω από το ΟΑΚΑ από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (8/6).

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος ο Αρχιμήδης θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί αργήσαμε τόσο πολύ να έρθουμε στην Ελλάδα, φτάνοντας όμως στην Αθήνα έκανε την οδύσσεια αυτή τόσο περισσότερο γλυκιά. Ανυπομονούμε να παίξουμε απόψε στο πανέμορφο Ολυμπιακό Στάδιο» αναφέρουν στην σχετική τους ανάρτηση.

Στο μεταξύ, στην συναυλία αναμένεται να βρεθούν 40.000 θαυμαστές από το εξωτερικό και τις δύο ημέρες.

Το οικολογικό μήνυμα του συγκροτήματος

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πολυαναμενόμενο μουσικό γεγονός τα μέλη του συγκροτήματος έχουν απαγορεύσει τα πλαστικά μιας χρήσης και την αντικατάστασή τους από χάρτινα.

Την ίδια ώρα, θα υπάρχουν δύο ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει ένας χώρος στον οποίο οι θεατές θα παράγουν ενέργεια χορεύοντας, αλλά και χρησιμοποιώντας στατικά ποδήλατα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ