ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Κρις Μάρτιν των Coldplay συνόδευσε με το αυτοκίνητό του θαυμάστρια σε συναυλία του

Ο Κρις Μάρτιν των Coldplay συνόδευσε με το αυτοκίνητό του θαυμάστρια σε συναυλία του

O Chris Martin των Coldplay σε συναυλία τους στο Λος Άντζελες. 

Invision

Η Σάντρα Γκλεν ήταν ήδη θαυμάστρια του frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν πριν εκείνος την πάρει με το αυτοκίνητο του.

Σε μια συνέντευξη στο BBC, η Σόντρα Γκλεν, 64, είπε ότι πήγαινε στο μουσικό φεστιβάλ Big Weekend του Radio 1 όταν η οστεοαρθρίτιδα και το «δύσκολο δεξί ισχίο» της την έκανε να σταματήσει.

Είπε ότι σκεφτόταν να επιστρέψει στο σπίτι για να παρακολουθήσει τη συναυλία από την τηλεόραση. Εκείνη την ώρα μία μαύρη Mercedes σταμάτησε δίπλα της και μια γυναίκα μέσα στο όχημα προσφέρθηκε να την πάει στο φεστιβάλ.

«Η πόρτα άνοιξε και είπα, «Α, αυτός είναι ο Κρις Μάρτιν, δεν μπορώ να πάω μαζί του» και μου είπαν «Ναι, μπορείς»», είπε η Γκλεν στο BBC.

«Μου αρέσουν οι Coldplay και ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχα άλλη ευκαιρία να τους δω στην πόλη μου», είπε η Γκλεν, η οποία είναι κάτοικος του Luton στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έκανε τον Μάρτιν να γελάσει, θυμάται η Γκλεν, όταν του είπε: «Είμαι 64 ετών Κρις, δεν κάνω για φεστιβάλ, ήρθα μόνο για να σε δω και τώρα σε είδα και μπορώ να πάω σπίτι μου».

Αλλά η ευχάριστη «περιπέτεια» της Γκλεν δεν τελείωσε εκεί. «Όταν φτάσαμε στην περιοχή της συναυλίας, δεν με άφησε εκεί, είπε «πάρτε το αυτοκίνητο του γκολφ και βεβαιωθείτε ότι η Σάντρα θα φτάσει στον προορισμό της», είπε. «Είναι ένα τόσο ευγενικό άτομο».

Το CNN επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Μάρτιν για σχόλιο.

Η Γκλεν, φυσικά, έμεινε για το σόου, περιγράφοντας το ως το «πιο κουλ φεστιβάλ» που είχε παρακολουθήσει ποτέ.

Με πληροφορίες από: Chris Martin gave a Coldplay fan a lift to a music festival they were playing

ΔΗΜΟΦΙΛΗ