ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Twisters»: Πρεμιέρα του σίκουελ στο Φεστιβάλ της Ταορμίνας στις 12 Ιουλίου

«Twisters»: Πρεμιέρα του σίκουελ στο Φεστιβάλ της Ταορμίνας στις 12 Ιουλίου

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Λι Ισαάκ Τσανγκ 

ΑΠΕ

Πρεμιέρα για το σίκουελ της ταινίας «Twisters»  στο φεστιβάλ της Ταορμίνας που ανοίγει τις πύλες του στις 12 Ιουλίου.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Λι Ισαάκ Τσανγκ θα κάνει την εμφάνισή του στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνας, όπου φέτος γιορτάζει τα 70 χρόνια παρουσίας του.

Το Φεστιβάλ της νότιας Ιταλίας θα ανοίξει τις πύλες του στις 12 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 19 Ιουλίου.

Η ταινία «Twisters» θα προβληθεί στο εκπληκτικό Αρχαίο Θέατρο της Ταορμίνας, χτισμένο τον τρίτο αιώνα π.Χ.

«Είμαι ευγνώμων στη Warner Bros. για αυτό το υπέροχο δώρο, το οποίο επικυρώνει μία από τις βασικές οδηγίες του προγραμματισμού μας: να βασιζόμαστε στην ποικιλομορφία των κινηματογραφικών ειδών» δήλωσε ο Marco Müller, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ.

«Με το «Twisters», ο Λι Ισαάκ Τσανγκ έχει περάσει από το βραβευμένο με Όσκαρ δράμα του «Minari» σ΄ ένα πιο θεαματικό κινηματογραφικό γεγονός που μιλάει σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό».

Πρωταγωνιστούν η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς (Daisy Edgar-Jones) και ο Γκλεν Πάουελ (Glen Powell).

Το καστ συμπληρώνουν οι ΄Αντονι Ράμος, Ντάριλ ΜακΚόρμακ, Μπράντον Περέα , Μάουρα Τίερνι Σάσα Λέιν, Κίερναν Σίπκα και Ντέιβιντ Κόρενσουέτ.

Το σενάριο υπογράφει ο Μαρκ Λ. Σμιθ σε ιστορία του Τζόζεφ Κοσίνσκι βασισμένο σε χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Μάικλ Κράιτον (Michael Crichton) και Αν-Μαρί Μάρτιν (Anne-Marie Martin). Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη η ταινία ακολουθεί «δύο αντίθετες δυνάμεις, που συναντιούνται για να προσπαθήσουν να προβλέψουν και ενδεχομένως να δαμάσουν την τεράστια δύναμη των ανεμοστρόβιλων».

Την παραγωγή έχουν αναλάβει ο Φρανκ Μάρσαλ και ο Πάτρικ Κρόουλι.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ιταλικές αίθουσες στις 17 Ιουλίου μέσω της Warner Bros. Pictures ενώ στους αμερικανικούς κινηματογράφους δύο ημέρες αργότερα μέσω της Universal Pictures.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ