ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2024: Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι στα σχόλια για την εμφάνισή της στην συνέντευξη Τύπου

Eurovision 2024: Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι στα σχόλια για την εμφάνισή της στην συνέντευξη Τύπου

Η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή

AΠΕ - ΜΠΕ

«Δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν» ξεκαθάρισε η Μαρίνα Σάττι σε ανάρτησή της στο Instagram, απαντώντας στα σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της στην συνέντευξη Τύπου της ελληνικής αντιπροσωπείας μετά τον Β' Ημιτελικό. 

Η καλλιτέχνιδα τόνισε πως τόσο εκείνη όσο και η ελληνική αντιπροσωπεία έχουν φέρει «μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά όπου και εάν πηγαίναμε».

Η ίδια ανέφερε πως «δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχαν την πρόθεση να προσβάλω κανέναν».

«Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη την διαδρομή, όλη την στήριξη και την αγάπη μέχρι τώρα» πρόσθεσε η Μαρίνα Σάττι.

Εξοντωτικό πρόγραμμα

Εξηγήσεις για τα πλάνα έδωσε την Παρασκευή (10/5) και η ελληνική αντιπροσωπεία, τονίζοντας πως σε «σε καμία περίπτωση η Μαρίνα δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αντιπροσωπεία».

«Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλοεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της» αναφέρει.

Τονίζει δε, πως «αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα, δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις της Eden στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ