Πρίγκιπας Χάρι: «Σοκαρισμένος» και «συντετριμμένος» αποχωρεί από την φιλανθρωπική οργάνωση
Την παραίτηση του από τη φιλανθρωπική οργάνωση που ίδρυσε πριν από δεκαεννέα χρόνια, ανακοίνωσε ο πρίγκιπας Χάρι, δηλώνοντας σοκαρισμένος και συντετριμμένος.
Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Σέισο του Λεσότο, ιδρυτές της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Sentebale», ανακοίνωσαν ότι παραιτήθηκαν από τους ρόλους τους ως προστάτες.
Η απόφαση αυτή συνδέεται άμεσα με τις εσωτερικές διαφωνίες που προέκυψαν και οδήγησαν στην αποχώρηση μελών του διοικητικού συμβουλίου.
Ο δούκας του Σάσεξ που ίδρυσε τον οργανισμό πριν από 19 χρόνια δήλωσε ότι είναι «σοκαρισμένος» και «συντετριμμένος», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που αποχωρεί.
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: Θα δούμε τι θα γίνει με τη Γροιλανδία - Δεν μπορώ να βασιστώ στη Δανία
23:39
ΚΟΣΜΟΣ
«Μια νέα πολιτική εποχή» ανεκτικότητας ξεκινά στη χώρα, λέει η προσωρινή πρόεδρος της Βενεζουέλας
23:38
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Το Ιράν στο στόχαστρο: Θέμα ωρών η αμερικανική επίθεση - Εγκαταλείπουν την περιοχή οι Δυτικοί
23:26
ΚΟΣΜΟΣ
Γιατί η Γροιλανδία είναι χρήσιμη, αλλά όχι ζωτικής σημασίας για την αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ;
23:14
ΚΟΣΜΟΣ