ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Foo Fighters ακυρώνουν συναυλίες μετά το σκάνδαλο του μωρού του Dave Grohl

O Dave Grohl των Foo Fighters.

Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved.

Οι Foo Fighters αποχώρησαν από το Soundside Music Festival στο Κονέκτικατ, το οποίο λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Λίγο αφότου ο Dave Grohl αποκάλυψε πρόσφατα ότι θα γινόταν πατέρας εκτός γάμου.

Φαίνεται πως οι Foo Fighters ακύρωσαν την εμφάνισή τους στο Soundside Music Festival στο Κονέκτικατ, μετά από την πρόσφατη αποκάλυψη ότι ο frontman τους, Dave Grohl, απέκτησε ένα παιδί εκτός γάμου.

Το φεστιβάλ, που λαμβάνει χώρα στο Seaside Park στο Bridgeport, ξεκινά αυτό το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, με καλλιτέχνες όπως οι Goo Goo Dolls και Fleet Foxes. Οι Foo Fighters θα ήταν οι headliners της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ, μαζί με άλλους καλλιτέχνες, όπως η Norah Jones και οι Bleachers.

Η ανακοίνωση της ακύρωσης έγινε μέσω των social media του συγκροτήματος, χωρίς να δοθεί κάποιος συγκεκριμένος λόγος για την απόφαση. Η ανάρτηση ήταν λιτή και τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν.

Ωστόσο, η απόφαση έρχεται μετά την αποκάλυψη του Grohl στις 10 Σεπτεμβρίου, όταν ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι έγινε πατέρας μιας κόρης εκτός γάμου.

Ο Grohl δήλωσε ότι σκοπεύει να είναι ένας στοργικός και υποστηρικτικός πατέρας, ενώ παράλληλα προσπαθεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη της συζύγου του, Jordyn Blum, και των παιδιών τους.

Παρόλο που η σύνδεση μεταξύ της ανακοίνωσης του Grohl και της ακύρωσης της συναυλίας δεν έχει επιβεβαιωθεί από το συγκρότημα, η εμφάνιση στο Soundside Music Festival θα ήταν η πρώτη δημόσια του Grohl μετά τη δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης