ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Dave Grohl ανακοινώνει τη γέννηση της κόρης του εκτός γάμου

Ο Dave Grohl ανακοινώνει τη γέννηση της κόρης του εκτός γάμου

O Dave Grohl των Foo Fighters σε ζωντανή εμφάνιση στην Αριζόνα το 2022.

Invision

«Αγαπώ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και κάνω ό,τι μπορώ για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη τους και να κερδίσω τη συγχώρεση τους».

Ο Dave Grohl ανακοίνωσε ότι πρόσφατα έγινε πατέρας «μιας νέας κόρης, που γεννήθηκε εκτός γάμου».

«Σκοπεύω να είμαι ένας στοργικός και υποστηρικτικός γονέας γι 'αυτήν. Αγαπώ τη σύζυγo μου και τα παιδιά μου και κάνω ό,τι μπορώ για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη τους και να κερδίσω τη συγχώρεση τους», έγραψε ο Grohl σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram του την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Grohl έχει τρεις κόρες με τη σύζυγό του, Jordyn Blum. Η μεγαλύτερη κόρη του, η Βάιολετ, είναι μέλος των Foo Fighters που περιοδεύει.

https://www.instagram.com/p/C_v4WBbyxnd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόσφατα ο frontman των Foo Fighters, Dave Grohl, απασχόλησε και πάλι την δημοσιότητα όταν ο πρώην πρόεδρος Τραμπ χρησιμοποίησε τραγούδι των Foo Fighters για την προεκλογική του καμπάνια χωρίς να πάρει άδεια.

Τις ημέρες που ακολούθησαν το προεκλογικό ράλι της Αριζόνα στις 23 Αυγούστου, οι Foo Fighters επιβεβαίωσαν πολλές φορές ότι δεν είχαν χορηγήσει άδεια στην εκστρατεία Τραμπ να χρησιμοποιήσει το τραγούδι του 1998 «My Hero» με οποιαδήποτε ιδιότητα. Ένας εκπρόσωπος του συγκροτήματος ανακοίνωσε:

«Δεν ζητήθηκε άδεια από τους Foo Fighters, και αν τους ζητήθηκε, δεν θα την είχαν δώσει».

Ο Στίβεν Τσουνγκ, εκπρόσωπος της εκστρατείας του Τραμπ, είπε στο The Hill, μέσω email, ότι η καμπάνια «έχει άδεια να παίξει το τραγούδι».

Οι Foo Fighters δεν έχουν απαντήσει σε αυτούς τους ισχυρισμούς.