ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Orlando Bloom απαντά στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει σαν Legolas

Ο Orlando Bloom απαντά στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει σαν Legolas

Ο Ορλάντο Μπλουμ στον εορτασμό της UNICEF στα 75 στο Λος Άντζελες στο NeueHouse Hollywood την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, στο Λος Άντζελες. 

AP

To «The Hunt for Gollum» ετοιμάζεται αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα περιλαμβάνει original μέλη της πρώτης τριλογίας.

Η Warner Bros. ετοιμάζει μια νέα σειρά ταινιών, ξεκινώντας με την ταινία «The Hunt for Gollum» το 2026, σε σκηνοθεσία Andy Serkis, ο οποίος επιστρέφει και στο ρόλο του Gollum/ Smeagol. Ο Peter Jackson θα συμμετέχει ως παραγωγός, μαζί με τους Fran Walsh και Philippa Boyens.

Ο Orlando Bloom είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Μέση-Γη, αυτά λένε οι φήμες. Ο ηθοποιός, γνωστός για το ρόλο του ως Legolas στην τριλογία του Lord of the Rings, μίλησε πρόσφατα για την πιθανότητα του να επιστρέψει στο franchise, στις επερχόμενες ταινίες του Peter Jackson, με την πρώτη να αποτελεί το prequel με τίτλο "The Hunt for Gollum".

https://www.instagram.com/p/C_rNstiCMpu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν ρωτήθηκε από το Variety για το αν τον ενδιαφέρει να επιστρέψει, ο Bloom - χωρίς κανένα δισταγμό- απάντησε ότι: «Αυτά τα νέα είναι απίστευτα. Αν ο Pete μου πει να παίξω, θα του πω σίγουρα ναι. Αυτός ξεκίνησε ολόκληρη την καριέρα μου.». Αυτό όμως δεν λέει σίγουρα αν θα του κάνουν την πρόταση φυσικά και μας αφήνει και πάλι να αναρωτιόμαστε.

Αυτή η δήλωση ακολουθεί τα πρόσφατα λεγόμενα του Ian McKellen που εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο ρόλο του Gandalf στις νέες ταινίες του Lord of the Rings. Ο McKellen είχε προσθέσει, επίσης, ότι «πρέπει να βιαστούν» λογω της ηλικίας του, καθώς επιβεβαίωσε ότι ο Gandalf θα εμφανιστεί στις νέες ταινίες, αν και το σενάριο δεν έχει ακόμη γραφτεί.

Ο Orlando Bloom αποκάλυψε, επίσης, ότι είχε μιλήσει με τον Serkis για τα νέα του σχέδια. Αν και δεν γνωρίζει ακόμη πολλές λεπτομέρειες, ο Serkis του είπε ότι η τεχνητή μοημοσύνη (AI) ίσως να παίξει σημαντικό ρόλο στην ταινία.

Ο Bloom τέλος, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στη Μέση-Γη, δήλωσε ότι: «Ήταν μια μαγική περίοδος στη ζωή μου.»