ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκπλήσσει ο Κιάνου Ριβς με την επιλογή του νέου του ρόλου

Εκπλήσσει ο Κιάνου Ριβς με την επιλογή του νέου του ρόλου

Στιγμιότυπο από το teaser trailer του Secret Level.

Amazon Prime

Κάτι νέο και σημαντικό έχει στα σκαριά η Amazon για τους gamers και θα περιλαμβάνει τον Keanu Reeves. Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη του ηθοποιούς για τα video games και τώρα μάλλον ήρθε η στιγμή να το αποδείξει εμπράκτως με την συμμετοχή του σε μία σειρά που είναι βασισμένη σε πολλά video games.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Amazon ανακοίνωσε τη νέα animated σειρά της, Secret Level, η οποία θα περιλαμβάνει shorts βασισμένα σε δημοφιλή video games. Όλη η σειρά θα είναι στηριγμένη στο σκεπτικό των video games.

Η πραγματική έκπληξη όμως, ερχεται με το πρώτο teaser που μόλις κυκλοφόρησε το οποίο υπόσχεται πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στον κόσμο. Η έκπληξη φυσικά δεν είναι άλλη, από το ότι δείχνει πως ο Keanu Reeves θα πρωταγωνιστεί σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, το οποίο θα βασίζεται στο Armored Core, ένα δημοφιλές gaming franchise της FromSoftware.

Η σειρά, που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβρη του 2024, έρχεται από τον Tim Miller και την CGI ομάδα του Blur Studio. Το teaser μας έδωσε μια σημαντική ματιά από διάφορα shorts, αλλά το highlight ήταν σίγουρα η εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού.

Στο βίντεο ο ηθοποιός φαίνεται μόνο για μερικά δευτερόλεπτα, αλλά οι fans έχουν ήδη πάθει σοκ και περιμένουν πως και πως την κυκλοφορία του.

Ο Reeves έχει καθιερωθεί σε ταινίες όπως το The Matrix και το John Wick, ενώ άφησε το στίγμα του και ως Johnny Silverhand στο Cyberpunk 2077 και έχει αποδείξει πως μπορεί να φέρει αυτήν την A-list λάμψη στον κόσμο των videogames.

Η ανατροπή στο όλο ζήτημα εδώ όμως είναι πως το Armored Core δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε η πιο mainstream επιτυχία που θα περίμενε κανείς να διαλέξει η Amazon. Σίγουρα έχει το δικό του φανατικό κοινό αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο όσο αυτό του Dark Souls ή του Elden Ring.

Με το Armored Core VI: Fires of Rubicon να κάνει μεγάλη αίσθηση πέρυσι, η χρονική στιγμή φαίνεται ιδανική για να βγει κι αυτό το διαμάντι στο προσκήνιο, ειδικά με τον Reeves να συμμετέχει ενεργά.