ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Netflix θα κυκλοφορήσει πάνω από 80 νέα video games

Από Σεπτέμβρη θα δούμε επίσης ένα τεράστιο κύμα νέων ταινιών και σειρών.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε το Netflix να ρίχνει χρήματα σε διάφορους τομείς πέραν των ταινιών και των τηλεοπτικών σειρών, δίνοντας μεγάλη σημασία και στο gaming. Στο πλαίσιο αυτό, το Netflix έχει φτι’αξει εκατοντάδες παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και κεφάλαια πασίγνωστων franchises, όπως τα Grand Theft Auto και Sonic.

Τα σχέδια της εταιρείας όμως είναι πιο φιλόδοξα μιας και θέλουν να φτι’αξου ντα δικά του παιχνίδια. Απασχολεί χιλιάδες developers και έκανε μόλις γνωστό ότι έχει υπό ανάπτυξη περισσότερα από 80 νέα video games.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης για την κοινοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων του τελευταίου τριμήνου, ο co-CEO του Netflix, Gregory K Peters, επισήμανε πως το Netflix ετοιμάζει πολλά διαδραστικά games. Μάλιστα, στόχος είναι να κυκλοφορεί ένα νέο παιχνίδι κάθε μήνα, μετατρέποντας το Netflix Stories hub σε ένα κέντρο εμπειριών που θα βασίζονται σε δημοφιλείς σειρές, όπως τα Emily in Paris και Selling Sunset.

«Νομίζω ότι η ευκαιρία που μας δίνεται εδώ να υπηρετήσουμε το super fandom με παιχνίδια είναι πραγματικά διασκεδαστική και αξιοσημείωτη. Νομίζω ότι η ιδέα του να μπορείς να πάρεις μια σειρά και να δώσεις στον superfan ένα μέρος για να βρεθεί ανάμεσα στις σεζόν και ακόμη και πέρα από αυτό, να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πλατφόρμα του παιχνιδιού για να εισάγεις νέους χαρακτήρες και νέες ιστορίες ή νέα γεγονότα, τώρα μπορείς να κάνεις τέτοια πράγματα και μετά να τα υλοποιήσεις στην επόμενη σεζόν ή στη συνέχεια της ταινίας».

Το Netflix ετοιμάζει και κάποιες μεγαλύτερες παραγωγές. Ξέρουμε πως προσέλαβε τον πρώην συνδημιουργό των Halo του Xbox, Joseph Staten αλλά ακόμη δεν ξέρουμε σε πιο πρότζεκτ δουλεύει. Βέβαια, για την ώρα φαίνεται πως η ενέργεια τους είναι στραμμένη περισσοτερο στις σειρές και στις ταινίες. .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης