ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γνωστός ηθοποιός παλεύει με το τραύμα της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Γνωστός ηθοποιός παλεύει με το τραύμα της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Ο Armie Hammer παρευρίσκεται στο 13ο ετήσιο Go Gala στις 16 Νοεμβρίου 2019, στο Λος Άντζελες. 

2019 Invision

«Ήταν μέλος του κλήρου» παραδέχτηκε σε συνέντευξη του.

Αφού μίλησε για την κακοποίηση από την οποία είχε υποστεί ως παιδί, ο ηθοποιός Armie Hammer έδωσε τώρα περισσότερες λεπτομέρειες ότι ο θύτης του ήταν μέλος του κλήρου.

Ο Hammer είχε αναφέρει προηγουμένως ότι η εμπειρία του με την κακοποίηση οδήγησε σε προβλήματα με τις προσωπικές του σχέσεις. Από το 2021, έχει κατηγορηθεί για διάφορες μορφές σεξουαλικής κακοποίησης και συναισθηματικής κακοποίησης πολλών γυναικών. Αν και υπάρχει μια συνεχιζόμενη έρευνα, έκτοτε δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Σύμφωνα με τον Hammer, είπε ότι η κακοποίηση ξεκίνησε όταν ήταν περίπου 13 ετών, λέγοντας στο Club Random, «Θα έλεγα περίπου ένα χρόνο. Ήταν ένα μέλος του κλήρου. Ήταν κάτι για το οποίο δεν μίλησα ποτέ και νιώθω τόση ντροπή».

https://www.instagram.com/p/CoQBtAMPg3S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ηθοποιός του Call Me By Your Name ήταν επίσης προκατειλημμένος για το πώς οι εμπειρίες του τον οδήγησαν στη γοητεία του με το BDSM, το οποίο βρίσκεται στον πυρήνα του τραύματος του. Πέρα από τους σεξουαλικούς ισχυρισμούς, υπήρξαν κατηγορίες εναντίον του Hammer ότι είναι κανίβαλος, τις οποίες αρνήθηκε.

Έκτοτε, ο Hammer είχε μιλήσει για την εργασία του με τον εαυτό του πηγαίνοντας σε ένα πρόγραμμα 12 βημάτων, το οποίο είπε: «σκότωσε τον εγωισμό μου, άλλαξε όλους τους ανθρώπους γύρω μου που πίστευα ότι ήταν φίλοι μου αλλά δεν ήταν – όλοι αυτοί οι άνθρωποι, αστραπιαία, έφυγαν».

Ο Hammer συνέχισε λέγοντας ότι θεώρησε ότι το cancel που υπέστη ήταν μια «απελευθερωτική» εμπειρία, λέγοντας ότι δεν χρειαζόταν να τον ενδιαφέρει πια τι είχαν σκεφτεί οι άνθρωποι για αυτόν μετά από τους ισχυρισμούς. Είχε επίσης παραδεχτεί ότι είχε κακοποιήσει συναισθηματικά ορισμένους από τις συντρόφους του.

Παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του περί παιδικών τραυμάτων και της κακοποίησης του, ο Hammer έχει μείνει σιωπηλός σε γενικά πλαίσια και μόλις πρόσφατα αποκάλυψε ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει ένα σενάριο που έχει στα σκαριά. Ωστόσο, εκτός από την ταινία του 2022 Death on the Nile, δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε τίποτα άλλο και δεν έχει προγραμματίσει κανένα νέο πρότζεκτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ