ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To «Trigger Warning» μας κάνει να μην θέλουμε άλλο τις πλατφόρμες

Σκηνή από την ταινία «Trigger Warning».

Netflix

Το Netflix απλά τα κάνει θάλασσα για άλλη μια φορά. 

Ξεκινώντας με μια ασταθή εναρκτήρια ακολουθία καταδίωξης, το Trigger Warning στερείται μάλλον τα πάντα. Άλλη μία ταινία του Netflix που απλά μας κάνει να μην θέλουμε να ανοίξουμε την πλατφόρμα για άλλη μια φορά. Υπάρχουν όντως ακόμη άνθρωποι που βλέπουν τέτοιες ταινίες;

Το Trigger Warning είναι μια ταινία που όσο πιο πολλά λεφτά πέφτουν από την παραγωγή της τόσο χειρότερη γίνεται μιας και οι βάσεις της είναι εντελώς εμπορικές και καμία σχέση δεν έχουν με την ποιότητα ή την πρωτοτυπία.

Είναι πολύ εύκολο να αποκαλέσετε το Trigger Warning μια ανησυχητικά κακή ταινία, με δράση χωρίς πυγμή και σενάριο απίστευτα ασυνεπές. Σίγουρα υπάρχουν πολύ, πολύ χειρότερες ταινίες —ειδικά της ποικιλίας δράσης-θρίλερ, αλλά το να είσαι ο χειρότερος δεν είναι εύκολο τελικά.

Το Netflix προσπαθεί συχνά να ακολουθήσει αυτή τη γραμμή με τις πληθώρα ταινιών τύπου εκδίκησης και αυτή το κάνει λίγο καλύτερα από τις περισσότερες. Αλλά και πάλι δεν μπορεί να πείσει πως δεν είναι μία μέτρια ταινία. Ωστόσο, δεν αρκεί τίποτα από όλα αυτά για να κάνει το Trigger Warning να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα «κατακάθια» του streamer.

Η Τζέσικα Άλμπα υποδύεται μία κομάντο της οποίας η οργή μάλλον δεν φτάνει για να σώσει αυτό το πολύ φιλόδοξο φιλμ.

Το Trigger Warning είναι αρκετά εντυπωσιακό και γεμάτο δράση ώστε να διατηρήσει την αφοσίωση των και πως βαρεμένων και κουρασμένων θεατών. Ο σκηνοθέτης δεν επιδεικνύει καμία όρεξη για την οικοδόμηση σασπένς ή τη δημιουργία σωστών βίαιων σκηνών.

Η ταινία μας οδηγεί σε ανεπαρκή αφηγηματική δυναμική, υποβοηθούμενη από την οπτική μετριότητα που συνεισέφεραν η κινηματογραφίστρια Zoe White και η σχεδιάστρια παραγωγής Natasha Gerasimova.

Μάλλον μία ταινία που δεν χρειάζεται να δεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης