ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Hunt for Gollum: Τι είπε ο Viggo Mortensen για την επιστροφή του στον κόσμο του Tolkien

The Hunt for Gollum: Τι είπε ο Viggo Mortensen για την επιστροφή του στον κόσμο του Tolkien

Ο Βίγκο Μόρτενσεν φτάνει στην πρεμιέρα του «Thirteen Lives» την Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022, στο Regency Village Theatre στο Λος Άντζελες.

Invision

Για τον ίδιο το πιο σημαντικό είναι το σενάριο, όπως δήλωσε.

Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ετοιμάζει μία νέα ταινία στο σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με τίτλο «The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum», η οποία θα παίξει μέσα στο 2026. Δημιουργούνται όμως αυτόματα πολλές φήμες καθώς το κοινό υποθέτει πολλά από μόνο του.

Ο Andy Serkis θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και το ρόλο του σκηνοθέτη, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι ίσως δούμε χαρακτήρες από τα παλιά να επιστρέφουν. Είναι όμως αλήθεια όλα αυτά ή μήπως είναι απλα φήμες χωρίς καμία ουσιαστική βάση;

Ο Ian McKellen μίλησε για το θέμα πρόσφατα λέγοντας μεταξύ άλλων ότι εξαρτάται από ένα και μόνο πράγμα αν θα επέστρεφε στο ρόλο του Gandalf. Τελικά όμως μάθαμε πως πολύ δύσκολα θα τον βλέπαμε πάλι στο ρόλο του διάσημου μάγου, λόγω της ηλικίας του

Τώρα, ο Viggo Mortensen, ο οποίος έπαιξε τον Aragorn στην γνωστή τριλογία του Peter Jackson, μίλησε στο The Hollywood Reporter για την επερχόμενη ταινία του Serkis.

O Mortensen δήλωσε: «Το σενάριο είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα, εκτός κι αν δεν έχω χρήματα… Αν είμαι “broke” είμαι τυχερός που βρίσκω οποιαδήποτε δουλειά… Άρα εξαρτάται. Τον τελευταίο καιρό, ήμουν τυχερός και είχα δουλειά.»

Ο ηθοποιός λέει με πολύ απλό τρόπο ότι εάν το σενάριο είναι καλό τότε δε βλέπει το λόγο να αρνηθεί μία δουλειά, εκτός κι αν υπάρχει πραγματική ανάγκη χρημάτων. Άλλωστε, πρόσφατα είπε ότι σίγουρα θα επέστρεφε στο ρόλο που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό. Δεν θα είχε κανένα θέμα να το κάνει αν του γινόταν φυσικά η πρόταση.

Συγκεκριμένα είχε απαντήσει: «Σίγουρα (θα επέστρεφα). Δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι η ιστορία, δεν την έχω ακουστά. Ίσως κάποια στιγμή μάθω γι' αυτήν. Μου αρέσει να υποδύομαι αυτόν τον χαρακτήρα. Έμαθα πολλά παίζοντας τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Μου άρεσε πολύ. Θα το έκανα μόνο αν ήμουν κατάλληλος γι' αυτό από την άποψη, ξέρετε, της ηλικίας που είμαι τώρα και ούτω καθεξής. Θα το έκανα μόνο αν ήμουν κατάλληλος για τον χαρακτήρα. Θα ήταν ανόητο να το κάνω αλλιώς».

Το μέλλον θα δείξει αν τελικά θα τον ξαναδούμε στην οθόνη μας ως Aragorn.

Το Lord of the Rings: The Hunt For Gollum αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2026.

Με πληροφορίες από: Viggo Mortensen on Respecting Audiences, How Scripts Are Key “Unless I’m Broke,” New ‘LOTR’ Films

ΔΗΜΟΦΙΛΗ