ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σε ταινία η ζωή του Βρετανού Ολυμπιονίκη ιππικής δεξιοτεχνίας Καρλ Χέστερ

Σε ταινία η ζωή του Βρετανού Ολυμπιονίκη ιππικής δεξιοτεχνίας Καρλ Χέστερ

Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης Καρλ Χέστερ

ΑΠΕ

«Stride» είναι ο τίτλος της βιογραφικής ταινίας για τον διάσημο Βρετανό Ολυμπιονίκη στην ιππική δεξιοτεχνία Καρλ Χέστερ.

Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης στην ιππική δεξιοτεχνία, εκπαιδευτής ιππασίας που πρόκειται να γράψει ιστορία αυτό το καλοκαίρι, όταν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι θα είναι το θέμα νέας βιογραφικής ταινίας.

Οι βετεράνοι παραγωγοί του Ηνωμένου Βασιλείου Ντριου Κέρτις και Ρίτσαρντ Κόνγουεϊ, σύμφωνα με το Variety συνεργάστηκαν με τον Χέστερ για την παραγωγή της μεγάλου μήκους ταινίας «Stride» που αφηγείται την ιστορία της αξιοσημείωτης ανόδου του στο άθλημα από το ξεκίνημά του στο μικροσκοπικό νησί Σαρκ στη Μάγχη έως τον θρίαμβό του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Μπροστά σε πλήθος που κατέρριψε ρεκόρ, ο Χέστερ, αγωνιζόμενος με το άλογό του Uthopia, μαζί με το θρυλικό του άλογο Valegro και αναβάτρια τη Σαρλότ Ντιζαρντέν (και οι δύο εκπαιδεύτηκαν από τον Χέστερ στo κτήμα του στο Γκλόστερσαιρ) κέρδισε το ομαδικό χρυσό στο dressage (ιππική δεξιοτεχνία) για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με την περιγραφή, η ταινία «Stride» θα ακολουθεί την καριέρα του Χέστερ «από τα πρώτα του χρόνια σε μια μονογονεϊκή οικογένεια στο Σαρκ, ένα μικροσκοπικό νησί χωρίς αυτοκίνητα, τα χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσής του και την εποχή που με την καθοδήγηση σπουδαίων εκπαιδευτών γίνεται αναμφισβήτητα ο καλύτερος αναβάτης, εκπαιδευτής και ιδιοκτήτης αλόγων επιδειξεων όλων των εποχών».

«Ο Καρλ έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι είναι ένας εξαιρετικός αθλητής και συνδέοντας το θρυλικό του άλογο, Valegro, με τη Σαρλότ Ντιζαρντέν για το ντεμπούτο τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012, ένας απίστευτος μάνατζερ» είπε ο Κέρτις. «Το ταξίδι του Καρλ Χέστερ στην ιππική δεξιοτεχνία είναι ό,τι έκανε ο Μπίλι Έλιοτ στο μπαλέτο» σημείωσε.

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως ο νεότερος Βρετανός αναβάτης στη Βαρκελώνη το 1992, ο Χέστερ πρόκειται τώρα να αγωνιστεί ως ο μεγαλύτερης ηλικίας Βρετανός αναβάτης στο Παρίσι, στην έβδομη συμμετοχή του στους Αγώνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ