ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται τηλεοπτική σειρά «Hostel» με τους Paul Giamatti και Eli Roth

Έρχεται τηλεοπτική σειρά «Hostel» με τους Paul Giamatti και Eli Roth

Ο Paul Giamatti στα Όσκαρ την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες.

AP

Ο Paul Giamatti υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει σε μια τηλεοπτική μεταφορά του franchise τρόμου του Eli Roth "Hostel".

Ο Roth πρόκειται να αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο με τον αυθεντικό παραγωγό του franchise Chris Briggs. Οι δυο τους θα είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τον Alum του «Hostel» Mike Fleiss.

https://www.instagram.com/p/C68yjqkMCrN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το Variety, το οποίο αναφέρει ότι ο Paul Giamatti έχει υπογράψει για να παίξει στην τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στο σύμπαν που δημιούργησε ο Eli Roth. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, αλλά το project βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το Fifth Studio, την ομάδα πίσω από την πασίγνωστη σειρά, Severance.

Το "Hostel", το οποίο έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2005 και έδωσε δύο συνέχειες, ακολουθεί Αμερικανούς τουρίστες που πείθονται από έναν άγνωστο να ταξιδέψουν από τη Βαρκελώνη στη Σλοβακία, όπου στη συνέχεια αιχμαλωτίζονται από μια μυστική οργάνωση που απαγάγει ανθρώπους για πλούσιους πελάτες που τους βασανίζουν και τους σκοτώνουν.

https://www.instagram.com/p/C7zwxa3xCP8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σειρά οραματίζεται ως μια «μοντέρνα προσαρμογή» και «επανεφεύρεση» του χαμηλού προϋπολογισμού franchise τρόμου, η πρώτη ταινία του οποίου συγκέντρωσε 82 εκατομμύρια δολάρια με προϋπολογισμό 4,8 εκατομμύρια δολάρια. Το λιγότερο επικερδές σίκουελ, το "Hostel: Part II" του 2007, εξακολουθούσε να κερδίζει περισσότερα από 35 εκατομμύρια δολάρια έναντι προϋπολογισμού 10,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Μια τρίτη ταινία "Hostel", χωρίς τη συμμετοχή του Roth, κυκλοφόρησε απευθείας σε DVD το 2011.

Ο Giamatti, φρέσκος μετά τη νίκη του στη Χρυσή Σφαίρα για το «The Holdovers», είπε στο Variety στην τελετή των βραβείων ότι ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο με τον τρόμο, λέγοντας στον δημοσιογράφο Marc Malkin ότι η αγαπημένη του ταινία τρόμου είναι «The Texas Chain Saw Massacre».

Ο Giamatti έχει παίξει σε ταινίες όπως τα "Billions", "Saving Private Ryan", "Too Big to Fail" και "Sideways".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ