ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο Lancia Ypsilon έγινε και HF

Το νέο Lancia Ypsilon έγινε και HF

Η Lancia ανακοίνωσε την επιστροφή του διάσημου λογότυπου με το ελεφαντάκι, του HF καθώς και ότι κάθε μοντέλο της θα διαθέτει μια αντίστοιχη σπορ έκδοση με κορυφαίες, για τη γκάμα του, επιδόσεις.

LANCIA-YPSILON-HF-2.jpg

Το πρώτο σπορ μοντέλο λοιπόν της αναγεννημένης Lancia θα είναι το Ypsilon HF, το οποίο θα ξεχωρίζει χάρη στον πιο επιθετικό προφυλακτήρα, τα τονισμένα φτερά και τους μεγάλους τροχούς από τις πιο ταπεινές εκδόσεις του μοντέλου.

LANCIA-YPSILON-HF-1.jpg

Στο πίσω μέρος, το οποίο η Lancia κρατά ακόμα κρυφό, θα υπάρχει εκτός απροόπτου μια αεροτομή οροφής και ένας διαχύτης.

LANCIA-YPSILON-RALLY-4HF-1.jpg

Ο τοποθετημένος στον εμπρός άξονα ηλεκτροκινητήρας του Lancia Ypsilon HF αποδίδει 240 ίππους, που με τη σειρά τους εξασφαλίζουν ένα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα.

LANCIA-YPSILON-RALLY-4HF-2.jpg

Η Lancia πάντως ανακοίνωσε και την επιστροφή της στα ράλλυ. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία R4, με το Ypsilon Rally 4 HF, που είναι βαμμένο στη σύγχρονη εκδοχή Martini και παραπέμποντας στις θρυλικές 037 και Delta Integrale του παρελθόντος.

LANCIA-YPSILON-RALLY-4HF.jpg

Κάτω από το καπό του το Ypsilon Rally 4 HF θα έχει μια έκδοση 212 ίππων του τρικύλινδρου turbo των 1.200 κυβικών, που θα συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και μπλοκέ διαφορικό. Όσο για την ανάρτηση είναι ειδικά εξελιγμένη για ράλλυ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ