ΣΠΟΡ

NBA: στις 15 πιο δημοφιλείς φανέλες, αυτή του Αντετοκούνμπο

NBA: στις 15 πιο δημοφιλείς φανέλες, αυτή του Αντετοκούνμπο
Τρέλα στο NBA για τη φανέλα του Αντετοκούνμπο Reuters / Ken Blaze-USA TODAY Sports

Μια ακόμη αναγνώριση της δημοτικότητας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ήταν η ανακοίνωση του NBA με τις πωλήσεις των εμφανίσεων, με αυτή του Έλληνα άσσου να είναι μέσα στο top-15.

Η "πράσινη" και "λευκή" φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς με το νούμερο 34 του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκεται για πρώτη φορά στην κορυφαίες θέσεις με τις πιο δημοφιλείς εμφανίσεις σε όλο τον NBA και πρώτη φορά μετά τον Γκάρι Πέιτον το 2003 για παίκτη των "ελαφιών".

2016 12 16T022638Z 1317525415 NOCID RTRMADP 3 NBA CHICAGO BULLS AT MILWAUKEE BUCKS


(Η φανέλα με το 34 του Αντετοκούνμπο - Πηγή: Reuters / Benny Sieu-USA TODAY Sports)

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που δημοσιοποίησαν οι Μπακς, ο Giannis βρίσκεται στο νούμερο 14 με το δίδυμο Στεφ Κάρι και Λεμπρόν Τζέιμς να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας και να διεκδικούν, όπως το πρωτάθλημα οι Γουόριορς και οι Καβς, το νούμερο 1.

Η επιτυχία του Αντετοκούνμπο είναι τεράστια, αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίζεται σε μια ομάδα που δεν πρωταγωνιστεί και απλά παλεύει να μπει στα play off. Η τρέλα όμως που επικρατεί στο NBA για τον Greek Freak και αποτυπώθηκε και στην ψηφοφορία για το All Star Game, σίγουρα θα τον κάνει σύντομα να ξεπεράσει, πολλούς από τους καθιερωμένους αστέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ