ΣΠΟΡ

NBA: το Μιλγουόκι νίκησε εύκολα την Ιντιάνα με τον Αντετοκούνμπο σε τοπ φόρμα

NBA: το Μιλγουόκι νίκησε εύκολα την Ιντιάνα με τον Αντετοκούνμπο σε τοπ φόρμα
Getty Images / Mike McGinnis

Και κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς οι Μπακς επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις των ειδικών: ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο σταρ της ομάδας και εφόσον βρεθεί τουλάχιστον ένας συμπαραστάτης του στο σκοράρισμα, τότε θα μπορούν να πανηγυρίοσυν περισσότερες νίκες από την περυσινή σεζόν και να μπουν στα play off.

Η επικράτηση του Μιλγουόκι ήταν πολύ εύκολη με 125-107 με τα "ελάφια" να κάνουν το 3-2 στην σεζόν και να γεμίζουν αισιοδοξία τους οπαδούς τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι στα εφετινά του στάνταρ αγγίζοντας το triple double: O Giannis τελείωσε το ματς με 27 πόντους (11/18 σουτ), 7 ριμπάουντς, 9 ασσίστς, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής με τον κόσμο κάποια στιγμή να αρχίζει να φωνάζει το γνωστό "MVP, MVP" προεξοφλώντας ποιος θα είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας αυτή την χρονιά. Μάλιστα ένα από τα καρφώματά του μπήκε στο TOP-5 της ημέρας (στο ν.2).

Στο πλευρό του βρέθηκε και ο Τζαμπάρι Πάρκερ στην καλύτερη εφετινή του εμφάνιση με 27 πόντους, ενώ και ο Γκρεγκ Μονρό ερχόμενος από τον πάγκο είχε 16 πόντους και 16 ριμπάουντς για την άνετη νίκη επί των Πέισερς.

Πρώτη κόντρα Αντετοκούνμπο-Κουφού

Ξημερώματα Κυριακής (02.00) θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στο Μιλγουόκι οι δύο διεθνείς μας καθώς οι Μπακς υποδέχονται το Σακραμέντο. Οι Κινγκς έρχονται από ήττα 102-94 από το Ορλάντο με τον Κώστα Κουφό να είναι βασικός, αλλά να κάνει μέτρια εμφάνιση με 2 πόντους με 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 20 λεπτά συμμετοχής.

GettyImages 620937286


(Ο Κουφός (δ) στο ματς με το Ορλάντο - Πηγή: Getty Images / Sam Greenwood)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ