ΣΠΟΡ

Στεφανίδη: Θα μπορούσα να κάνω 4,80 μέτρα - Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από αυτό που συνέβη

Η Κατερίνα Στεφανίδη

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την 9η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με άλμα στα τέσσερα μέτρα και 70 εκατοστά κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς της στο άλμα επί κοντώ.

Όπως δήλωσε η ίδια, είναι ευχαριστημένη από την παρουσία της, θεωρεί, ωστόσο ότι θα μπορούσε να είχε κάνει και το 80. Συμπλήρωσε, ακόμα ότι δεν έχει κάνει ουσιαστικό αγώνα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, κάτι που της στέρησε να δει το 4.80μ..

«Είμαι ευχαριστημένη, αλλά νομίζω θα μπορούσα να είχα κάνει και το 80. Μου φαινόταν στα άλματα και ένιωθα πολύ καλά. Το μετάλλιο κρίθηκε στο 85. Νιώθω πολύ μεγάλο θυμό ότι με καθαρα άλματα έως το 80 είσαι τέταρτη. Κι εγώ σκεφτόμουν ότι χωρίς χαμένη προσπάθεια έως τα 80 ίσως να είναι μετάλλιο. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από αυτό που συνέβη σήμερα. Δυστυχώς δεν έχω κάνει ουσιαστικό αγώνα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Αυτό μου στέρησε να έχω δει το 4.80μ. ξανά μπροστά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, ερωτηθείσα αν είναι ευχαριστημένη από την παρουσία της.

Στο ερώτημα αν την επηρέασε το γεγονός ότι στον τελικό ήταν τόσες πολλές αθλήτριες, απάντησε: «Δεν αισθανόσουν σαν να αγωνίζεσαι σε τελικό. Πέρασαν δύο ώρες για να είμαστε 12 αθλήτριες. Τις τελευταίες δύο ημέρες τις αφιερώσαμε για την στρατηγική και για το πώς θα διαχειριστούμε αυτήν την κατάσταση. Προφανώς είναι για όλες τις κοπέλες το ίδιο, αλλά επειδή λόγω του τραυματισμού έχω χάσει κάποια κομμάτια αντοχής, για εμένα ήταν πιο δύσκολο».

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την συμμετοχή της στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, είπε πως της θύμισε πολύ το Λονδίνο, καθώς δεν είχε μεγάλη διαφορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης