ΣΠΟΡ

Στεφανίδη: «Έχω να κάνω ουσιαστικό αγώνα από τη Ρώμη λόγω τραυματισμού»

Στεφανίδη: «Έχω να κάνω ουσιαστικό αγώνα από τη Ρώμη λόγω τραυματισμού»

<p>Η Κατερίνα Στεφανίδη</p>

INTIME SPORTS

Στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει από το Ευρωπαϊκό της Ρώμης, λόγω του τραυματισμού που έχει υποστεί αναφέρθηκε στις πρώτες δηλώσεις της μετά τη «μάχη» που έδωσε να περάσει τη σκόπελο των 4,80μ. στον τελικό του επί κοντώ, η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Πήδηξα ό,τι έχω πηδήξει φέτος, νομίζω πως είχα και το 4,80μ., αλλά πήγαν παραπάνω τα μετάλλια, οπότε ίσως καλύτερα που δεν πέρασα τα 4,80μ» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας το άκυρο άλμα στα 4,40μ., δήλωσε πως την «ξύπνησε και με έβαλε περισσότερο μέσα στον αγώνα», ενώ συμπλήρωσε ότι «ο καθένας όταν έρχεται σε έναν αγώνα ξέρει σε τι επίπεδο βρίσκεται. Κάποιες κοπέλες ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από μένα. Νομίζω ότι είχα τα 4,80μ. αλλά τα 4,85μ. δεν ξέρω» τόνισε.

«Η καρδιά του πρωταθλητή θέλει να είναι και ευγνώμων κάποιες φορές. Για μένα ήταν ο τρίτος τελικός σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχω πηδήξει σε αυτούς πάνω από 4,70μ. κaι αυτό δεν μπορούν να το πουν πολλές κοπέλες. Ίσως μπορούσα να έχω κάνει κάτι καλύτερο, αλλά δεν με άφησε για μια ακόμη φορά το πόδι μου. Το άλλο αυτή τη φορά. Είμαι ικανοποιημένη με το πώς αγωνίστηκα», κατέληξε.

Να σημειωθεί πως, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016, είχε επιτυχημένες προσπάθειες στα 4,40μ., 4,60μ. και 4,70μ., όμως απέτυχε τρεις φορές να περάσει να 4,80μ.

Υπενθυμίζεται ότι, η Αριάδνη Αδαμοπούλου που είχε επίσης προκριθεί για τον αποψινό τελικό, δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.