ΣΠΟΡ

Αποκάλυψη Τεντόγλου για το πρόβλημα που του στέρησε μεγαλύτερο άλμα στον τελικό

Αποκάλυψη Τεντόγλου για το πρόβλημα που του στέρησε μεγαλύτερο άλμα στον τελικό

Ο Μίλτος Τεντόγλου

INTIME SPORTS / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τα καινούρια του παπούτσια φαίνεται να στέρησαν από τον Μίλτο Τεντόγλου την αυτοπεποίθηση να πετάξει ακόμη πιο ψηλά και να καταγράψει καλύτερη επίδοση, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ο κορυφαίος άλτης δήλωσε πως τις τελευταίες ημέρες «είχα ένα θέμα με τα παπούτσια. Έπρεπε να φορέσω καινούργιο ζευγάρι παπούτσια και δεν είχα χρόνο να τα συνηθίσω και δεν είχα τόση αυτοπεποίθηση, όσο έχω συνήθως σε αυτό το κομμάτι».

Ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι κατέκτησε για δεύτερη φορά το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά τον τελικό δεν φαινόταν αρκετά ικανοποιημένος από το πώς εξελίχθηκαν τα άλματά του.

«Υπήρχαν κάποια πράγματα που μπορούσα να αλλάξω στη φόρα μου» σημείωσε ξανά μετά την απονομή.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισε στην ΕΡΤ, αυτή τη φορά το ευχαριστήθηκε περισσότερο σε σχέση με το Τόκιο, διότι «υπήρχε κόσμος στην εξέδρα».

«Πολύ όμορφο μετάλλιο, μου αρέσει. Ωραία απονομή, το ευχαριστήθηκα. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τον Εθνικό Ύμνο, σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου, κάθε φορά είναι διαφορετικό. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ακόμα πιο σημαντικό και εντυπωσιακό.

«Μου άρεσε περισσότερο σήμερα, γιατί υπήρχαν άτομα στις κερκίδες αυτή τη φορά, στο Τόκιο δεν υπήρχε κανένας. Ήταν και η μητέρα μου και η αδερφή μου. Είναι ξεχωριστό» τόνισε ο Έλληνας υπέρ-πρωταθλητής» και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και έβλεπα την ελληνική σημαία απέναντι, υπερήφανος.