ΣΠΟΡ

Επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κιλιάν Εμπαπέ - «Θα δώσω τη ζωή μου για τη Ρεάλ»

Επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κιλιάν Εμπαπέ - «Θα δώσω τη ζωή μου για τη Ρεάλ»

O Kιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

AP Photo

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος πέρασε το πρωί της Τρίτης (16/7) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο του, το οποίο έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2029.

Spain Soccer Mbappe

O Κιλιάν Εμπαπέ κατά την παρουσίασή του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

AP Photo

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» βρέθηκαν 80.000 φίλοι της Ρεάλ, οι οποίοι αποθέωσαν και τραγούδησαν το όνομα του Εμπαπέ.

Ο πρόεδρος των Πρωταθλητών Ευρώπης, Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσίασε τον νέο μεγάλο «σταρ», ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, στις πρώτες του δηλώσεις: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Έγιναν πολλά αλλά με εμπιστεύτηκε από την αρχή. Το όνειρο μου σήμερα έγινε πραγματικότητα.

Έχω ονειρευτεί πολλές φορές τη στιγμή αυτή και είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα το ζω. Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου. Θέλω να κερδίσουμε τα πάντα. Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του συλλόγου. Θα δώσω και τη ζωή μου για τη Ρεάλ».

Spain Soccer Mbappe

O Kιλιάν Εμπαπέ με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ.

AP Photo

Ο Πέρεθ, από την πλευρά του, τόνισε απευθυνόμενος στον Εμπαπέ: «Σε καλωσορίζουμε στο σπίτι σου, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Κατάφερες να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου και είσαι εδώ. Θέλω να δείξεις την αγάπη σου για αυτή τη φανέλα και να πρεσβεύεις όλα τα ιδανικά και τις αξίες της Ρεάλ. Έχεις πραγματοποιήσει το όνειρό σου γιατί ποτέ δεν τα παράτησες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ