ΣΠΟΡ

Την Τρίτη η παρουσίαση του Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Την Τρίτη η παρουσίαση του Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
AP Photo

Η M-Day του Κιλιάν Επμαπέ...έφτασε. Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο Τρίτη (16/7) στις 13:00 (ώρα Ελλάδας) στο στάδιο «Santiago Bernabeu» μπροστά σε περισσότερους από 80.000 φιλάθλους.

Μια παρουσίαση...γαλαξιακή για την της πιο θορυβώδοη, υψηλού προφίλ και παρατεταμένη... μεταγραφή στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Αύριο, ο Κιλιάν Μπαπέ θα εμφανιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στην πλάτη του.

Μετά από μια απογοητευτική έξοδο από το Euro στον ημιτελικό, έπειτα το σπάσιμο της μύτης του στον πρώτο αγώνα με την Αυστρία, ο αρχηγός των «Μπλε» ξεκινά επίσημα τη νέα του περιπέτεια στην Ισπανία, μετά από χρόνια εικασιών.

Επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης από την 1η Ιουλίου μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος του συμβολαίου του, ο 25χρονος επιθετικός θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης που ανακοινώθηκε ως «ιστορικό γεγονός» από τον ισπανικό Τύπο.

Στις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδας) θα υποβληθεί σε ιατρικές του εξετάσεις στην κλινική Sanitas, όπου θα εκτιμηθεί η κατάσταση της μύτης του για να διαπιστωθεί εάν ο αρχηγός των Μπλε» θα πρέπει να χειρουργηθεί ή όχι. Στη συνέχεια θα πάει στο «Valdebebas», το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, για να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιό του, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο των Μαδριλένων Φλορεντίνο Πέρεθ.

Στις 13:00 (ώρα Ελλάδας), μπροστά σε περισσότερους από 80.000 κόσμο, ο Μπαπέ θα πατήσει για πρώτη φορά το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο του «Santiago Bernabeu» με τη νέα του φανέλα, τυπωμένη με το νούμερο 9 στην πλάτη.

Ίδια με του Κριστιάνο Ρονάλντο, το ίνδαλμα του Μπαπέ, κατά την παρουσίασή του το 2009.

Θα εγκατασταθεί μια «γέφυρα» από την έξοδο των αποδυτηρίων μέχρι τη σκηνή που θα βρίσκεται στο βόρειο άκρο του γηπέδου.

Το πέρασμα του Κιλιά Μπαπέ στη γέφυρα «α λα Τέιλορ Σουίφτ»-όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η γαλλική ιστοσελίδα «RMC»- θα συνοδεύεται από εφέ φωτιάς, ενώ οι μουσικοί θα παρέχουν το «soundtrack» για την είσοδό του.

Θα απευθυνθεί στο κοινό της Μαδρίτης για πρώτη φορά σε μια εξέδρα δίπλα στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος θα συνοδεύεται από έναν θρύλο που θα μπορούσε να είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο πίνακας αποτελεσμάτων του πανοραμικού βίντεο 360º θα μεταδίδει βίντεο από την καριέρα του Παριζιάνου σταρ, συμπεριλαμβανομένου του Μουντιάλ που κέρδισε στη Ρωσία πριν από έξι χρόνια.

Ιστορικό γεγονος η παρουσίαση με πολλές εκπλήξεις

Πυροτεχνήματα και «πολλές εκπλήξεις» αναμένονται σύμφωνα με την εφημερίδα «As»
Η τελετή παρουσίασης παρουσιάζεται ως ένα «ιστορικό γεγονός» που θα μπορούσε να ξεπεράσει αυτό του CR7-, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο και τον Εουσέμπιο- πριν από 15 χρόνια. Για αυτήν την ημέρα, περίπου εκατό δημοσιογράφοι διαπιστεύτηκαν.

Το φαινόμενο Μπαπέ έχει ήδη προκαλέσει ...τσουνάμι στην ισπανική πρωτεύουσα. Ενώ η φανέλα του είχε ήδη λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε την Πέμπτη (11/7)καθυστέρηση παράδοσης ενάμιση μήνα, τα εισιτήρια για την παρουσίασή του εξαντλήθηκαν αμέσως. Αν και μόνο τα μέλη μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα εισιτήρια, όλες οι προσδοκίες ξεπέρασαν για άλλη μια φορά, με 100.000 άτομα να κάνουν ουρές στην διαδικτυακή πύλη πληρωμών που είχε δημιουργηθεί για αυτόν τον σκοπό από το κλαμπ.

Ενώ τα εισιτήρια είναι εντελώς δωρεάν, αρκετές ιστοσελίδες πρόσφεραν εισιτήρια για την παρουσίαση του Γάλλου προς μεταπώληση, με τιμές έως και 100 ευρώ, αναφέρει η «Marca».

Ενώ η συμμετοχή του στην αμερικανική καλοκαιρινή περιοδεία παραμείνει αβέβαιη, ο Μπαπέ θα μπορούσε επίσης να ξεκινήσει την περιπέτειά του στη Μαδρίτη κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ εναντίον της Αταλάντα, στις 14 Αυγούστου, στη Βαρσοβία, ανάλογα με την κατάσταση της φόρμας του.

Διαφορετικά, το ντεμπούτο του θα μπορούσε να γίνει την πρώτη μέρα της La Liga στη Μαγιόρκα στις 18 Αυγούστου, πριν κάνει το ντεμπούτο του στο «Santiago Bernabeu»την επόμενη εβδομάδα κόντρα στη Βαγιαδολίδ στις 25 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ