ΣΠΟΡ

Νίκη με 4,55μ. για τη Στεφανίδη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Νίκη με 4,55μ. για τη Στεφανίδη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης) έκανε σήμερα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Βόλου τον πρώτο της αγώνα μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης και λίγες μόλις εβδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Η αθλήτρια αναδείχθηκε νικήτρια στο επί κοντώ με 4,55μ. σε έναν αγώνα όπου ήταν για εκείνη η ευκαιρία να δοκιμάσει την κατάσταση του ποδιού της. Η άλτρια του Μίτσελ Κρίερ είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά το Ευρωπαϊκό της Ρώμης και γι΄αυτό δε συμμετείχε στο μίτινγκ της Μαδρίτης. Η αθλήτρια επέλεξε σήμερα να μπει στον αγώνα από χαμηλά, χρησιμοποιώντας τα χαμηλά ύψη ως ζέσταμα.

Η πρώτη της προσπάθεια έγινε στα 4,10μ., στη συνέχεια πέρασε με την δεύτερη τα 4,20μ. και 4,30μ. και με την τρίτη τα 4,45 μέτρα. Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 4,55μ. ύψος που η αθλήτρια πέρασε με τη δεύτερη. Η Στεφανίδη, η οποία στη συνέχεια έκανε τρία άκυρα στα 4,65 μέτρα, αναμένεται πριν τους Ολυμπιακούς να κάνει έναν ακόμη αγώνα.

Το ασημένιο μετάλλιο πήγε στην Αριάδνη Αδαμοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς), που ξεπέρασε με την τρίτη το 4,45 μέτρα. Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοοικονόμου θα αναμένει τα επόμενα 24ωρα να δει αν τελικά θα παραμείνει εντός πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ