Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζό και μοτοσικλετιστή στο κέντρο της Αθήνας
Τροχαίο με μηχανή (φωτογραφία αρχείου)
eurokinissi-Βασίλης ΠαπαδόπουλοςΑναστάτωση προκάλεσε το βράδυ της Τρίτης (14/01), ένας οδηγός, ο οποίος σε κατάσταση μέθης ενεπλάκη σε δύο τροχαία ατυχήματα, εγκαταλείποντας έναν πεζό και έναν μοτοσικλετιστή.
Πρωταγωνιστής του περιστατικού ήταν ένας 25χρονος υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος χτύπησε αρχικά έναν 42χρονο πεζό, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά. Παρά το ατύχημα, ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή και διέφυγε.
Η πορεία του συνεχίστηκε, οδηγώντας σε ένα δεύτερο τροχαίο σε κοντινή απόσταση. Αυτή τη φορά, ο 25χρονος έπεσε πάνω σε μία μοτοσικλέτα, τραυματίζοντας τον αναβάτη, ο οποίος επίσης υπέστη ελαφρά τραύματα. Ωστόσο, και από αυτό το σημείο, ο οδηγός έφυγε χωρίς να προσφέρει βοήθεια.
Συνελήφθη από την Τροχαία
Η σύλληψή του έγινε εφικτή έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Τροχαίας και της ΟΠΚΕ. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, όπως έδειξε το αλκοτέστ. Επιπλέον, διαπιστώθηκε πως στερούταν άδειας οδήγησης.
Ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κρατείται για τα περαιτέρω.
Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών μέσω IRIS - Τι ισχύει για τις εμπορικές πληρωμές
00:30
Η ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στη Γροιλανδία δεν αλλάζει κάτι για τον Τραμπ, λένε οι ΗΠΑ
23:57
Το Ιράν ανέστειλε 800 εκτελέσεις που ήταν προγραμματισμένες για χθες, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο
23:48
Βενεζουέλα: Η Ροντρίγκεζ προωθεί μεταρρυθμίσεις στο πετρέλαιο και άνοιγμα σε ξένες επενδύσεις
23:36