ΣΠΟΡ

Αποτελέσματα Super League του Σαββάτου

Αποτελέσματα Super League του Σαββάτου
12 στα 12 πέτυχε ο Ολυμπιακός με τη νίκη επί του Πανθρακικού ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Έσπασε το ιστορικό ρεκόρ ο Ολυμπιακός καθώς, με τη νίκη επί του Πανθρακικού πέτυχε δώδεκα νίκες σε δώδεκα παιχνίδια και ξεπέρασε το 11 στα 11 που είχε πετύχει η ομάδα του Μπούκοβι τη σεζόν 1966-67.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, με δύο πέναλτι, πέρασε από την Κομοτηνή και πλέον κοιτάει τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ.

Τα γκολ των ερυθρολεύκων πέτυχαν οι Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φινμπόγκανσον και Σεμπά ενώ για τους Θρακιώτες, που στάθηκαν πολύ καλά σκόραραν οι Ντιγκινί (2) και Ηλιάδης.

Βήμα παραμονής για Πλατανιά

Μεγάλη νίκη μέσα στα «Πηγάδια» πέτυχε η ομάδα του Παράσχου, υποχρεώνοντας την Σκόντα Ξάνθη στην τρίτη συνεχόμενη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε με 2-0 με τέρματα του Ανγκούλο και του Κουλιμπαλί και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη, το κλίμα στην Ξάνθη είναι βαρύ και δεν αποκλείονται άμεσα εξελίξεις.

“Ροπαλιά” στην Τρίπολη

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο “Γηραιός” νίκησε με 2-1 τον Αστέρα μέσα στην Τρίπολη συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία. Οι τριπολιτσιώτες άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Γιάννου όμως ο Ηρακλής ισοφάρισε αρχικά με τον Μπουλούτ και πήρε τη μεγάλη νίκη με τον πρώτο του σκόρερ Απόστολο Βέλλιο που συνέχισε την εκπληκτική χρονιά που διανύει και δεν αποκλείεται να του φέρει την κλήση στην εθνική ομάδα.

Οι αυριανοί αγώνες

Αύριο ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο στην Τούμπα και η ΑΕΚ την Καλλονή στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Βέροια για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες.

Η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα με τον αγώνα Παναιτωλικός-Ατρόμητος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ