ΣΠΟΡ

Το «clasico» Παναθηναϊκού-Μπαρτσελόνα με φόντο το ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας

Το «clasico» Παναθηναϊκού-Μπαρτσελόνα με φόντο το ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας
EUROKINISSI/ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, μετά την επικράτηση επί της Καρσίγιακα και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει τη πρόκρισή του.

Εφόσον οι πράσινοι πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και λίγο νωρίτερα η Ζιέλονα Γκόρα ηττηθεί από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, τότε αυτομάτως παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Διαφορετικά θα χρειαστεί λίγη ακόμα υπομονή μέχρι το εντός έδρας ματς με τους Πολωνούς.

Ο Παναθηναϊκός όμως έχει και έξτρα κίνητρο απόψε (21:45 ΕΡΤ2) για μια ρεβάνς για την ήττα με 25 πόντους στην Βαρκελώνη, αλλά και για να σταματήσει το κακό σερί του απέναντι στους Καταλανούς με 9 συνεχόμενες ήττες.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς ο μυικός σπασμός, που αντιμετώπισε ο Αντώνης Φώτσης δεν είναι κάτι σοβαρό, ενώ για πρώτη φορά, θα πατήσει το παρκέ του ΟΑΚΑ (μετά την επιστροφή του στο Λαύριο) και ο Νίκος Παππάς. Χωρίς προβλήματα ήρθαν στην Αθήνα και οι Καταλανοί. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα δώσει βροντερό παρόν για ένα ματς, που είναι «κλάσικο» πλέον τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα.