ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα μάθουμε την αλήθεια για τα Τέμπη όσο είναι πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης»
Ανανεώθηκε:

Αιχμηρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη ασκεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την υπόθεση των Τεμπών σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Καθημερινή της Κυριακής.
«Όσο είναι πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια για τα Τέμπη και δεν θα αποδοθεί Δικαιοσύνη, της οποίας μάλιστα εμφανίστηκε σήμερα ως προστάτης» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριστικά.
«Η συγκάλυψη είναι η ειδικότητά του» σχολιάζει, συμπληρώνοντας ότι «μεταχρονολογημένα βίντεο, και λογισμικά παρακολουθήσεων που ενεργοποιούνται τυχαία πάντα θα τον βγάζουν από θύτη, θύμα».
«Η πρόταση δυσπιστίας που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο από μικροτακτικισμούς» καταλήγει.

Κεφαλογιάννης: «Ηχηρό ράπισμα» η ακύρωση της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ - Τουρκίας
14:13
Αρμενία: «Ναι» από το Κοινοβούλιο στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ
14:10
Αποχωρούν από το ΠΑΣΟΚ άλλα δύο στελέχη μετά τον Ξυνίδη
14:06
Στον κόσμο τού αύριο: Πώς το AI της Samsung αλλάζει την ποιότητα της ζωής μας
13:59