ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούκας: «Καλώ τον Ανδρουλάκη να κάνουμε ντιμπέιτ αύριο»

Δούκας: «Καλώ τον Ανδρουλάκη να κάνουμε ντιμπέιτ αύριο»

Ο Χάρης Δούκας

INTIME NEWS / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Κάλεσμα στον Νίκο Ανδρουλάκη για ντιμπέιτ αύριο Παρασκευή (11/10) έκανε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας μέσω νέων δηλώσεων.

Ειδικότερα, ο κ. Δούκας αναφέρθηκε στην αναβολή του ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο διεκδικητές της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τον β' γύρο εκλογών του κόμματος στις 13 Οκτωβρίου για την ανάδειξη νέου αρχηγού.

«Δεν ήθελε ο Νίκος Ανδρουλάκης να γίνει ντιμπέιτ. Υπήρχαν μέρες που θα μπορούσε να γίνει. Όταν κάνουμε μια δημόσια δέσμευση πρέπει να την τηρούμε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

«Τον καλώ να κάνουμε αύριο ντιμπέιτ για να δείξουμε τις διαθέσεις μας»

«Πώς θα πείσουμε τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ αν εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τα λόγια μας πράξεις», πρόσθεσε.

«Τον καλώ να κάνουμε αύριο ντιμπέιτ ανάμεσά μας για να δείξουμε και τις διαθέσεις μας σε όσους ψήφισαν άλλους διεκδικητές», σημείωσε ο Χάρης Δούκας.

Παράλληλα, ο ίδιος υπερασπίστηκε το έργο του ως δήμαρχος Αθηναίων, λέγοντας ότι δέχεται επιθέσεις, ενώ κατέληξε ότι θα παραμείνει πάντα στο ΠΑΣΟΚ, δίνοντας τις «μεγάλες μάχες», ενώ έκανε λόγο για ενότητα που πρέπει να υπάρχει στο κόμμα του.