ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούκας: Το debate δεν θα γίνει γιατί δεν το ήθελε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Δούκας: Το debate δεν θα γίνει γιατί δεν το ήθελε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ομιλία του υποψήφιου πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα σε προεκλογική συγκέντρωση στην Καλαμάτα

Χάρης Δούκας/Δελτίο Τύπου

Στον Νίκο Ανδρουλάκη επέρριψε εκ νέου ο Χάρης Δούκας την ευθύνη για την ματαίωση του ντιμπέιτ ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

«Το ντιμπέιτ δεν έγινε γιατί δεν ήθελε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Εμείς είπαμε ότι είμαστε διαθέσιμοι, δεν βάλαμε κανέναν προγραμματισμό, καμία ομιλία. Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη είχε ομιλία στον Πύργο ο κ. Ανδρουλάκης. Υπήρχαν οι ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή. Αυτός είναι ο πυρήνας του προβλήματος στο ΠΑΣΟΚ ότι δεν συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έγινε το ντιμπέιτ γιατί δεν ηθελε να συζητήσει. Αυτό δείχνει ένα φοβικό ΠΑΣΟΚ ότι δεν θέλουμε να συζητάμε. Εμείς θέλουμε να συζητάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις» πρόσθεσε ο κ. Δούκας.

«Όταν δεν μπορείς να μιλήσεις με έναν συνυποψήφιό σου, πώς θα μιλήσεις απέναντι στο σύστημα που κυβερνάει;» αναρωτήθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος
Ο Χάρης Δούκας δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Κυριακής, αναφέροντας: «Πιστεύω βαθιά ότι μπορεί να γίνει ανατροπή γιατί το αίτημα για αλλαγή είναι πανίσχυρο. Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησε η διαδικασία εκλογής νέοου προέδρου».