ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟΕΣ – Γιατί αποχώρησαν μέλη της

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟΕΣ – Γιατί αποχώρησαν μέλη της
INTIME NEWS

Επεισοδιακή είναι και η αποψινή (Τετάρτη) συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως πληροφορείται το CNN Greece, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση ο Θάνος Μωραΐτης, ο Γιάννης Βουλγαράκης, η Θεοδώρα Τζάκρη, η Γιώτα Πούλου, η Χαρά Καφαντάρη, η Μαρία Καλουδιώτη κι ο Γιάννης Παπαϊωάννου καταγγέλλοντας την Ελένη Συμεωνίδου, μία από τις τρεις συντονίστριες του Οργανωτικού Γραφείου, πως αυτοβούλως και παρακάμπτοντας το όργανο συνέταξε κι απέστειλε εγκύκλιο στις οργανώσεις με την οποία απαιτούσε να αυτολογοκρίνονται οι Οργανώσεις Μελών και Νομαρχιακές Επιτροπές σε αναρτήσεις που κάνουν στις ιστοσελίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα εστία έντασης με έγγραφο που φέρεται να διακινεί το Οργανωτικό - Καταγγελίες λογοκρισίας

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, η κυρία Συμεωνίδου απέφυγε να δώσει εξηγήσεις, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη που πρόσκεινται στους «100» δεν έθεσαν προς συζήτηση το συγκεκριμένο ζήτημα, με αποτέλεσμα την αποχώρηση από τη συνεδρίαση αρκετών στελεχών της ΚΟΕΣ που πρόσκεινται στην πλευρά Κασσελάκη.

Η συνεδρίαση συνεχίζεται αυτή την ώρα με την άλλη πλευρά να ισχυρίζεται πως το ζήτημα που προέκυψε με το έγγραφο θα συζητηθεί κι αυτό στην πορεία της βραδιάς.