ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Ενημέρωση για υποψηφιότητες και οικονομικά - Ποιο ηχητικό ακούστηκε

Η Όλγα γεροβασίλη φθάνει στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία το βράδυ της Πέμπτης, η οποία ασχολήθηκε, κατά βάση, με διαδικαστικά ζητήματα ενόψει του συνεδρίου.

Έγινε ενημέρωση από την γραμματέα, Ράνια Σβιγκου, για την κατάθεση υποψηφιοτήτων από Παύλο Πολάκη και Σωκράτη Φαμελλο.

Αποφασίστηκε να δοθεί βοήθεια σε όλους τους υποψηφίους ώστε να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις υποψηφιότητές τους.

Έκανε, επίσης, ενημέρωση ο Νίκος Παππάς για την κοινοβουλευτική δράση του κόμματος, όπως για τη νομοθετική πρωτοβουλία για τα "κόκκινα" δάνεια.

Συζητήθηκαν, επίσης, οι άξονες της πολιτικής απόφασης για το συνέδριο, καθώς και με ποια διαδικασία θα γίνουν ο προσυνεδριακός διάλογος και το συνέδριο.

Τη σχετική ευθύνη έχει αναλάβει η άτυπη τρόικα οργανωτικού, δηλαδή η Ολυμπία Τελιγιορίδου, η Γιώτα Μπελώνη και η Έλενα Συμεωνίδου, όπως για την προσθήκη στελεχών στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου, για παράδειγμα της πρώην αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου επί εποχής Αλέξη Τσίπρα, Τάνιας Καραγιάννη.

Όπως πληροφορείται το CNN Greece, ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, ενημέρωσε τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας για την οικονομική κατάσταση του κόμματος, καθώς και για την προτεραιοποίηση των πληρωμών που θα γίνουν μόλις ληφθεί η κρατική χρηματοδότηση των 2.660.000 ευρώ τον Οκτώβριο (διαβάστε εδώ).

Όπως μαθαίνουμε, επίσης, ακούστηκε ηχητικό από παλαιότερη συνεδρίαση της Π.Γ. κατά την οποία υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση του Γιάννη Ραγκούση με την τότε εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Η εικόνα που διαμορφώθηκε από τα περισσότερα μέλη του οργάνου ήταν πως δεν έγινε κάτι το επιλήψιμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης