ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης και Φάμελλος κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Πολάκης και Φάμελλος κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο Παύλος Πολάκης και ο Σωκράτης Φάμμελος κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους για την προεδρία του κόμματος, ο πρώτος στα όργανα του κόμματος στην Κουμουνδούρου και ο άλλος ανακοινώνοντάς το με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα

Ο βουλευτής Χανίων έθεσε στη διάθεση του κόμματος και τα απαραίτητα συνοδευτικά της υποψηφιότητάς του, όπως την δήλωση «Πόθεν Έσχες» και την πρόταση υποψηφιότητας από πάνω από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκέντρωσε συνολικά 32 υπογραφές (31 από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και μία του ευρωβουλευτή, Νίκου Παππά).

«Θέλω να καλέσω τους συνυποψηφίους μου να κάνουν το ίδιο, ώστε να προχωρήσουμε σε μία αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων, καθώς η χώρα χρειάζεται μία αξιωματική αντιπολίτευση που να προβάλει ένα εφαρμόσιμο και λαϊκά κατανοητό πρόγραμμα διακυβέρνησης», τόνισε σε δήλωσή του ο Παύλος Πολάκης.

Νωρίτερα ο Σωκράτης Φάμμελος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πάμε όλοι μαζί! Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Αριστεράς, θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι. Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας! Αλλά και γιατί η επόμενη ημέρα».

Δεδομένη θεωρείται και η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, κάτι για το οποίο έχει προϊδεάσει με αναρτήσεις του, όπου προκρίνει το «Είμαι εδώ], αλλά άγνωστο παραμένει ακόμα ποιον χρόνο θα επιλέξει για να το ανακοινώσει.