ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επεισόδιο με υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν τον άφησαν να μπει στο γραφείο του «έκπτωτου» Κασσελάκη

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή, όταν δεν άφησαν υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ να μπει στο γραφείου του μέχρι πρότινος προέδρου Στέφανου Κασσελάκη στον δεύτερο όροφο της Βουλής και στο οποίο τώρα εδρεύει ο νέος πρόεδρος της ΚΟ, Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε εντολή από τον Νίκο Παππά να μην εισέλθει ουδείς στον χώρο, ενόσω εκείνος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ.

Και παρότι ο υπάλληλος δεν ανήκει στην στενή ομάδα συνεργατών του έκπτωτου προέδρου Στέφανου Κασσελακη και εργάζεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την περίοδο του κ. Αλέξη Τσίπρα, φέρεται ο φρουρός έξω από το γραφείο να του είπε ότι υπάρχει εντολή «να μην μπει κανένας μέσα».

Εκείνος διαμαρτυρήθηκε έντονα και όπως έγινε γνωστό άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα η φρουρά της Βουλής με επικεφαλής τον ίδιο τον φρούραρχο να φτάσουν στον χώρο.

Τελικώς, ο υπάλληλος μπήκε στο γραφείο του και όπως ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον του προέδρου της Βουλής, σε πρώτη φάση θα πρέπει να επιλυθεί το ζήτημα με τους μετακλητούς συνεργάτες του κ. Φάμελλου οι οποίοι αυτοδικαίως έχασαν τη θέση τους μόλις ο κ. Φάμελλος απώλεσε το αξίωμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης