ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: «Και τώρα πάμε ενωμένοι να ρίξουμε τον Μητσοτάκη» - Επανέλαβε την υποψηφιότητά του

Ο Παύλος Πολάκης

EUROKINISSI

Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σκιαγράφησε ο Παύλος Πολάκης λίγο μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής που απέφερε και την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Κρητικός βουλευτής τόνισε πως θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στην επόμενη μέρα: «Μετά από μία επίπονη διαδικασία και ένα καθαρό αποτέλεσμα στην ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή, ο ΣΥΡΙΖΑ δρομολογεί τις διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού μετά την πρόταση μομφής.

Δήλωσα εξ αρχής ότι είμαι στη διάθεση του κόμματος για την επόμενη μέρα.
Κατέθεσα ένα συνολικό προγραμματικό πλαίσιο το οποίο μπορεί να αποτελέσει τον πυρήνα για την επόμενη μέρα του κόμματος. Στόχος δεν είναι άλλος από το να ρίξουμε σύντομα την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Καλώ όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να συμβάλλουν συντεταγμένα και ενωτικά στις διαδικασίες νέας εκλογής, χωρίς ακραίες εκφράσεις όπως αυτές που ακούστηκαν στο τέλος της σημερινής συνεδρίασης.

Σε ερώτηση για το εάν μπορεί να υπάρξει ενωτικό κλίμα, ο κ. Πολάκης απάντησε:
«Μπορούμε να πάμε μαζί, η αριστερά ξέρει να κουβεντιάζει. Εγώ πρώτος έχω πει ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα στηρίζω το κόμμα. Και φυσικά μπορούμε να ρίξουμε όλοι μαζί την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Για το εάν πιστεύει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα, ο κ. Πολάκης απάντησε: «Φυσικά και μπορεί, αν το θέλει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης