ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Η Μακεδονία είναι αλληλεγγύη, ομαδικό πνεύμα, ψυχή και αγώνας

Κικίλιας: Η Μακεδονία είναι αλληλεγγύη, ομαδικό πνεύμα, ψυχή και αγώνας

Ο Yπουργός  Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας

INTIME NEWS

«Η Μακεδονία είναι αλληλεγγύη, ομαδικό πνεύμα, μάχη, ψυχή και αγώνας. Όλο αυτό αντικατοπτρίζεται και στις μάχες που δόθηκαν στην δύσκολη αντιπυρική περίοδο που δεν έχει ακόμα τελειώσει», επισήμανε μέσω Χ ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Η εν λόγω ανάρτηση έγινε στο πλαίσιο της ευχαριστήριας εκδήλωσης του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τιμήν των ανθρώπων που έδωσαν αυτό το καλοκαίρι σκληρή μάχη με περισσότερες από 4.000 πυρκαγιές.

Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει: «Η Μακεδονία είναι αλληλεγγύη, ομαδικό πνεύμα, μάχη, ψυχή και αγώνας. Όλο αυτό αντικατοπτρίζεται και στις μάχες που δόθηκαν στην δύσκολη αντιπυρική περίοδο που δεν έχει ακόμα τελειώσει. Με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και μία εκδήλωση προς τιμήν τους με παρόντα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντηθήκαμε με τους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Αυτοί που εδώ και μήνες δίνουν ασταμάτητα σκληρές μάχες με τις φλόγες και στη Βόρεια Ελλάδα κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, αξίζουν το σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας».