ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης: Τιμή μου αν διαγραφώ – Αν αγαπά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης πρέπει να φύγει

Σπίρτζης: Τιμή μου αν διαγραφώ – Αν αγαπά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης πρέπει να φύγει

O Χρήστος Σπίρτζης.

Eurokinissi

«Τιμή μου αν διαγραφώ» ήταν η απάντηση του Χρήστου Σπίρτζη στο σενάριο διαγραφής του, κάτι που μάλιστα συζητήθηκε, χωρίς αποτέλεσμα στην επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

«Θα ναι τιμή μου αν διαγραφώ, γιατί θα διαγραφώ επειδή διατύπωσα τις απόψεις μου που δεν θα σταματήσω να τις λέω. Δεν αμφισβητώ τον πρόεδρο, αμφισβητώ την τακτική του. Την τακτική του στις ευρωεκλογές γιατί τα αποτελέσματα, παρότι η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, είπε ότι είναι σχεδόν ικανοποιητικά, κατά την άποψή μου ήταν καταστροφικά», είπε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης, όταν βγήκε πρόεδρος, έταζε ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα ότι θα έχουμε πολύ μικρή διαφορά έστω. Νομίζω ότι επειδή δεν λειτούργησε όλο συλλογικά τους τελευταίους μήνες, δεν συνεδρίαζαν τα όργανα, δεν έγινε τίποτα σε ένα επίπεδο δημοκρατικής και συλλογικής λειτουργίας μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, έχει και την αποκλειστική ευθύνη», πρόσθεσε.

Ο Κασσελάκης έχει πολιτική ανεπάρκεια

«Έχει πολύ μεγάλες ελλείψεις, έχει πολιτική ανεπάρκεια, έχει μια τακτική αντί να κάνει συγκεκριμένη δουλειά και επεξεργασία προτάσεων γι αυτά που απασχολούν τον ελληνικό λαό, έχει μία τάση η επικοινωνία να σχετίζεται με το πρόσωπό του και με θέματα αλλότρια από την πολιτική. Αυτό εξυπηρετεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως τον εξυπηρετεί ότι δημιουργεί συνεχώς ζητήματα εσωστρέφειας. Έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος μετά τις εκλογές να κάνει μεταμεσονύχτια ανάρτηση που να καταγγέλλει για μαύρα χρήματα τον πρώην πρόεδρο του κόμματος. Έχετε δει άλλον πρόεδρο κόμματος να κάνει βίντεο και να καταγγέλλει τα στελέχη του ότι θα πάνε σε άλλο κόμμα με αρχηγό που θα ορίσει η διαπλοκή; Ο μόνος που έχει εξυπηρετήσει τη διαπλοκή που στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αυτά που έχει κάνει είναι ο Στέφανος Κασσελάκης», τόνισε.

Αν ο Κασσελάκης αγαπά τον ΣΥΡΙΖΑ, να φύγει

«Το Σαββατοκύριακο στην ΚΕ την ίδια ημέρα οι φορείς θα είναι από το Βελίδειο για να διαδηλώνουν ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα. Έχετε ξαναδεί κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την ημέρα που γίνονται συγκεντρώσεις για την κυβερνητική επιτροπή να ορίζει ΚΕ;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

Ο κ. Σπίρτζης σχολίασε «ότι το καλύτερο που έχει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, αν αγαπάει τον χώρο και το κόμμα, είναι να φύγει».