ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβέρνηση για ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ασχολούμαστε με την παρωδία αλλά με τα προβλήματα των πολιτών»

Περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φαρκαδόνα στις 2 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS

Στη Νέα Δημοκρατία παρακολουθούν τα όσα ραγδαία εξελίσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν λόγο για «κόμμα παρωδία» και «σίριαλ Πολάκη».

Παρά το γεγονός πως η “γραμμή” είναι να μην εμπλακούν με κανένα τρόπο στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που σημειώνεται είναι πως η επιστροφή Πολάκη στη Κουμουνδούρου ξεπερνά κάθε όριο και αποτελεί μία λυπηρή εξέλιξη για ένα κόμμα που θέλει να λέει πως είναι η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την ώρα δεν οδηγεί πουθενά σημειώνουν στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού, μία αντιπαράθεση δομική και ουσιαστική δεν είναι δυνατή, καθώς το κόμμα βρίσκεται σε τοξική περιδίνηση σημειώνουν. Για τις καιρού εις καιρόν επιθέσεις Κασσελάκη, σημειώνουν πως τα όσα λέει δεν ακουμπούν καν στην πραγματικότητα.

Πώς «διαβάζει» το Μαξίμου τις δημοσκοπήσεις

Και μπορεί στην Κυβέρνηση να απαξιούν να ασχοληθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ασχολούνται όμως με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν σημαντική πτώση ποσοστών, παρά το γεγονός πως η αντιπολίτευση βρίσκεται σε αναταράξεις.

Το Μέγαρο Μαξίμου μελετά τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και επιχειρεί να καταγράψει τα σημαντικότερα προβλήματα που θέτουν οι πολίτες.

Τα μηνύματα Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ

Στόχος της Κυβέρνησης είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ομιλία του στη ΔΕΘ να αποδείξει στους πολίτες τα όσα έχει κάνει η Κυβέρνηση μέσα σε πέντε χρόνια με απτά παραδείγματα. Να απαντήσει όχι με λόγια αλλα έργα, κυριολεκτικά και μεταφορικά και να αποδείξει πως εφαρμόζει το πρόγραμμα με το οποίο επανεξελέγη και πως έχει λάβει πραγματικά το μήνυμα να τρέξει ακόμη πιο γρήγορα.

«Έχει γίνει αρκετή δουλειά, αλλά μένει να γίνει ακόμη περισσότερη» σημειώνουν στελέχη του Μαξίμου, όπως για παράδειγμα στο κομμάτι της ακρίβειας, “αυτή είναι η πραγματική πρόκληση” υπογραμμίζουν, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης