ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Πολάκη: Είναι ο πραγματικός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς

INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Για «παρωδία του σίριαλ Πολάκη» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την επιστροφή του βουλευτή Χανίων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ τονίζει πως η επιστροφή του ξεπέρασε κάθε όριο και πως είναι λυπηρό ότι οι ιδέες και το ύφος του Παύλου Πολάκη, εξακολουθούν να αποτελούν την κεντρική γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας.

«Είναι πλέον προφανές ότι ο κ. Πολάκης είναι ο πραγματικός αρχηγός του κόμματός του και ταυτόχρονα λυπηρό ότι οι ιδέες και το ύφος του εξακολουθούν να αποτελούν την κεντρική γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε άλλο με την παρωδία του σίριαλ Πολάκη που έχει μονοπωλήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είχαμε μιλήσει άλλωστε για τη μισή διαγραφή του που ξεχείλιζε από υποκρισία. Όμως, η σημερινή «επιστροφή» του κ. Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε κάθε όριο και δεν μπορούμε να την αφήσουμε ασχολίαστη.

Είναι πλέον προφανές ότι ο κ. Πολάκης είναι ο πραγματικός αρχηγός του κόμματός του και ταυτόχρονα λυπηρό ότι οι ιδέες και το ύφος του εξακολουθούν να αποτελούν την κεντρική γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Πολάκη στο σπίτι του πολακισμού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης