ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση Πολάκη κατά Λινού, με αιχμές για Τσίπρα - «Φίλοι δεν υπήρξαμε ποτέ»

Ο Παύλος Πολάκης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Με μια νέα επίθεση, μέσω ανάρτησής του στο facebook, συνεχίζει ο Παύλος Πολάκης τον πόλεμο κατά της Αθηνάς Λινού, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή της στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Ο Π. Πολάκης γράφει χαρακτηριστικά ότι «σεβαστηκα στις εκλογες του 2023 -κακώς- την πρόταση του Τσιπρα να εισαι υποψηφια με το Συριζα παρα το γεγονος πως διαφωνούσα οριζοντιως και καθέτως με τη σταση σου στην πανδημια (οπως και με τον άλλον ανεκδιηγητο καθηγητη-υποψηφιο που εστελνε τον κοσμο στα βουνα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Μετα το εξώδικο, μετα το τηλεφωνο ,τωρα γιναμε και φιλοι!!
Της υποκρισίας το αναγνωσμα!!
ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ:
1) Φιλοι δεν υπηρξαμε ποτέ ,πολυ περισσοτερο σημερα!
2) Απλα σεβαστηκα στις εκλογες του 2023 -κακως- την προταση του Τσιπρα να εισαι υποψηφια με το Συριζα παρα το γεγονος πως διαφωνούσα οριζοντιως και καθέτως με τη σταση σου στην πανδημια (οπως και μα τον άλλον ανεκδιηγητο καθηγητη-υποψηφιο που εστελνε τον κοσμο στα βουνα.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ πως δεν ηξερα το μεγεθος και την ουσια του «φιλανθρωπικου» σου εργου το οποια νομιζα πως ειχε σταματησει το 2017 οταν το Υπ εργασιας επι ΣΥΡΙΖΑ και Φωτιου καθιερωσε τα ζεστα σχολικα γευματα με χρηματοδοτηση απο τον κρατικο προυπολογισμο!!
3)Ολη η Ελλαδα ειδε στο βιντεο τι υπερασπιστηκες με το ψευτικο και με χρονοκαθυστερηση κλαμα σου!
Μια μετακλητη του Αδωνη που ολη την ωρα που απεκάλυπτα στην ομιλια μου τα σκάνδαλα και τη διασπαθιση του Ταμειου Ανακαμψης στο χωρο της Υγειας με χαρακτηριστικο παραδειγμα το Κ Υ Φιλιατρων,εκανε συνεχως μορφασμους και χειρονομιες υποτιμησης.
Αυτην υπερασπισες που κανενα μπούλινγκ ή σεξιστικη επιθεση δεν δεχτηκε ,απλα μια παρατηρηση για την απαραδεκτη σταση της που και αντρας να ηταν τα ιδια ακριβως θα του ελεγα!!
4)Ετσι εδωσες την αφορμη που εψαχναν καποιοι -εκτος και εντος ΣΥΡΙΖΑ- να με διαγραψουν προχωρωντας σε άλλη μια δολοφονια του χαρακτηρα και της προσωπικοτητας μου με το επιχειρημα που και συ χρησιμοποιησες στην Κοινοβουλευτικη ομαδα του ΣΥΡΙΖΑ ,πως δηθεν δηλαδη η συγκρκριμενη μετακλητη ηταν αρρωστη και γι αυτο ειχε αυτην την οψη στο προσωπο!!
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ μεχρι που το διεψευσε
η ιδια!!!!
5) Δυστυχως για σενα ολα οσα απεκαλυψα ψαχνοντας να δω γιατι τοσο προσποιητο κλαμα ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πως μεσω της ΑΜΚΕ ΠΡΟΛΗΨΙΣ παιρνεις παρανομα χρηματα απο το δημοσιο ,πληρωνεσαι με παρανομο τροπο για υπηρεσιες που δεν προσφερονται,συνεργαζεσαι με εταιρειες μιας χρησης που ξεπλενουν χρημα,πηρες τεραστιο ποσο για μελετη που θα κρατουσε 7 χρονια την επομενη μερα της υπογραφης της συμβασης ενω ησουν και υποψηφια βουλευτής με το Πασοκ,εβαζες την Αμκε να πληρωνει νοικι σε κριριο που σου ανηκει και εκρυβες εσοδα του ιατρειου σας μεσα στην ΑΜΚΕ!!
Η «φιλευσπλαχνια» που επιδεικνυες ηταν τελικα ενας φερετζες διασπαθισης δημοσιου χρηματος!
Σε καλυπτουν τα ΜΜΕ ,η Εκκλησια ,η ΝΔ αλλα η αληθεια βγηκε στη φορα και θα λογοδοτησεις εκει που πρεπει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης