ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσαπανίδου για βουλευτική έδρα: Ύψιστη ευθύνη να ανταποκριθώ σε όσα προστάζει το Σύνταγμα

Τσαπανίδου για βουλευτική έδρα: Ύψιστη ευθύνη να ανταποκριθώ σε όσα προστάζει το Σύνταγμα

Η Πόπη Τσαπανίδου

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Για την απόφασή της να κρατήσει τη βουλευτική έδρα επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτη επιλαχούσα, ενημερώνει και επισήμως η Πόπη Τσαπανίδου.

Σε ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει ότι κλήθηκε επισήμως από το προεδρείο της Βουλής να αναπληρώσει την κενή θέση, μετά και την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου.

«Λαμβάνοντας υπόψην το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικυρώσει ο Ελληνικός λαός σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, αναλαμβάνω την ύψιστη ευθύνη, να ανταποκριθώ σε όσα προστάζει το Σύνταγμα και η λαϊκή ετυμηγορία», σημειώνει η κ. Τσαπανίδου.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου

«Πριν λίγο κλήθηκα επισήμως από το Προεδρείο της Βουλής, με βάση όσα προβλέπει το Σύνταγμα, η εκλογική διαδικασία και ο κανονισμός του Κοινοβουλίου, να αναπληρώσω, ως πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, την έδρα που έμεινε κενή.

Λαμβάνοντας υπόψην το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικυρώσει ο Ελληνικός λαός σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, αναλαμβάνω την ύψιστη ευθύνη, να ανταποκριθώ σε όσα προστάζει το Σύνταγμα και η λαϊκή ετυμηγορία».

https://www.instagram.com/p/C_K4CNcojxt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading