ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Γεωργιάδη κατά Πολάκη: «Θα ελέγξει ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα των αναθέσεων;»

«Πυρά» Γεωργιάδη κατά Πολάκη: «Θα ελέγξει ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα των αναθέσεων;»

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Πυρά» κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε με νέα ανάρτησή του στο Χ ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την εσωκομματική «βεντέτα» που έχει ανοίξει μεταξύ του κ. Πολάκη και της Αθηνάς Λινού.

Ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απευθείας αναθέσεις σε εταιρεία σεκιούριτι ύψους 6,5εκατ. ευρώ που πληρώνονταν με εντολές του τότε αναπληρωτή υπουργού Υγείας, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Χανίων με την Αθηνά Λινού για το Ινστιτούτο «Prolepsis».

Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτηση κατηγόρησε την κυρία Λινού ότι έχει «στήσει μηχανή για τη διασπάθιση εκατομμυρίων δημοσίου χρήματος».

Αναλυτικά η ανάρτηση Γεωργιάδη:

«Ο Παύλος Πολάκης που το παίζει ηθικός και «προστάτης» του δημοσίου χρήματος αλήθεια τι λέει τώρα που ο Εισαγγελέας καλεί τα μέλη του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε διορίσει ο ίδιος, ως ύποπτους για τις παράνομες και απευθείας αναθέσεις στην εταιρεία Σεκιούριτι ύψους 6,5εκατ. € που πληρώνονταν με εντολές του ίδιου; Μήπως η επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ασχοληθεί και να εξετάσει το θέμα των αναθέσεων του Πολάκη; Δηλαδή ο κ. Πολάκης εγκαλεί την Λινού για αυτά που ο ίδιος επί υπουργίας του έκανε στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Η ηθική και η τιμιότητα του Πολάκη είναι για τους άλλους και όχι για τον ίδιο και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί», ανέφερε ο υπουργός Υγείας.