ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Καραλή για το μετάλλιο: «Μανόλο, όλη η Ελλάδα είναι περήφανη»

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Καραλή για το μετάλλιο: «Μανόλο, όλη η Ελλάδα είναι περήφανη»

Ο πανηγυρισμός του Καραλή από το άλμα στα 5.85μ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον χάλκινο ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλή για την επιτυχία του στο Παρίσι.Αντ/ιτοιχα μηνύματα ανάρτησαν τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου όσο και οι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε:

«Καταπληκτικός Εμμανουήλ Καραλής! ''Πέταξε'' απόψε και έφτασε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Μανόλο, θερμά συγχαρητήρια. Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη!».

Θερμά συγχαρητήρια από Σακελλαροπούλου

«Όλη η Ελλάδα πέταξε μαζί του! Θερμά συγχαρητήρια στον εξαιρετικό επικοντιστή μας Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Του αξίζουν τα καλύτερα, το μέλλον του ανήκει!», αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε ανάρτηση της για την επιτυχία του Εμμανουήλ Καραλή και τη διάκρισή του στους ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Κασσελάκης: «Πετάξαμε μαζί σου σήμερα Μανόλο!»

«Χαμόγελο, πείσμα, δικαίωση. «Πετάξαμε» μαζί σου σήμερα Μανόλο! Συγχαρητήρια» έγραψε στη δική του συγχαρητήρια ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ανδρουλάκης: «Μας έκανες περήφανους»

«Λίγο πριν τον τελικό, μας έστειλε μήνυμα ότι θα αγωνιστεί με την καρδιά και την ψυχή του. Και το έκανε με το παραπάνω!

Συγχαρητήρια Εμμανουήλ για το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Μας έκανες περήφανους!» αναφέρει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» (πρώην Twitter)