ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούκας: Στόχος μου το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει την πορεία της χώρας - Ώρα για αλλαγή τώρα

Ο Χάρης Δούκας

EUROKINISSI/ ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως το κόμμα έχει ιστορικό ρόλο να πρωταγωνιστεί στην πορεία της χώρας και ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ποτέ συμπλήρωμα στη Νέα Δημοκρατία.

«Η ώρα για αλλαγή είναι τώρα», σημείωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Open.

«Την επόμενη μέρα, πρέπει να είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή. Να οργανώσουμε τις βάσεις μας, τις επιτροπές μας. Ο κόσμος θέλει να συμμετάσχει ξανά και θα έχει ρόλο. Κάνω κάλεσμα να στηρίξουν τη δική μας προσπάθεια, ώστε να αλλάξουμε τη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε πως «το ΠΑΣΟΚ έχει ιστορικό ρόλο να πρωταγωνιστεί στην πορεία της χώρας», και ότι «δεν θα γίνουμε ποτέ συμπλήρωμα στη Νέα Δημοκρατία, το “αύριο” είναι αργά».

Όσον αφορά το μεγάλο ζήτημα της ακρίβειας, ο κ. Δούκας είπε: «Θα “χτυπήσουμε” τα καρτέλ και την ακρίβεια; Κοιτάζω στα μάτια τους πολίτες και τους λέω πως αν θέλουν να αντιμετωπίσουμε την αισχροκέρδεια, να μας εμπιστευθούν και να μας ψηφίσουν στις 06 Οκτωβρίου», επεσήμανε.

Για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ερωτηθείς για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και εκ νέου υποψήφιο για την ηγεσία, Νίκο Ανδρουλάκη, ο Χάρης Δούκας τόνισε πως «τιμούμε τον Νίκο Ανδρουλάκη επειδή έκανε αγώνες και μεγάλες προσπάθειες».

«Όμως, το αποτέλεσμα έδειξε ότι 100.000 άνθρωποι δεν μας ψήφισαν (σ.σ. στην ευρωκάλπη της 9ης Ιουνίου) σε σύγκριση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Αυτό δείχνει ότι δεν μιλήσαμε στις ψυχές τους και πως δεν αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα με τόλμη και αποφασιστικότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης