ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο θερμό επεισόδιο Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή: «Ουστ» είπε ο υπουργός στον βουλευτή που αποχώρησε

Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης

INTIME NEWS / ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ

Νέο θερμό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη.

Ενώ ο υπουργός Υγείας, βρισκόταν στο βήμα και διάβαζε την Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία όλοι οι ανασφάλιστοι πολίτες έχουν πρόσβαση στις δημόσιες δομές της χώρας (νοσοκομεία κλπ) και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη - διαψεύδοντας τον Παύλο Πολάκη που κατήγγειλε ότι αυτή διεκόπη για τους ανασφάλιστους πολίτες – ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ φώναξε προς τον υπουργό ότι δεν ισχύει αυτό και “δουλεύει” την Βουλή και σηκώθηκε από το έδρανό του για να αποχωρήσει.

Ταυτοχρόνως γύρισε την πλάτη του στον κ. Γεωργιάδη και άρχισε – οδεύοντας προς την έξοδο – να απευθύνεται προς τους βουλευτές της ΝΔ.

Δείτε στο βίντεο μετά το πρώτο λεπτό την αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Πολάκη

Ο υπουργός Υγείας, από το βήμα, τον καλούσε να παραμείνει στην αίθουσα για να ακούσει για να μην λέει ανακρίβειες και παραπλανά τον κόσμο κι όταν ο ίδιος απάντησε στον κ. Γεωργιάδη “αποχωρώ γιατί μας δουλεύεις”, εκείνος ακούστηκε να του φωνάζει “ουστ”.

Παύλος Πολάκης: Ξαναδιαβάστε κύριε Γεωργιάδη την απόφαση. Μιλούσε για νοσοκομειακή περίθαλψη η ΚΥΑ. Ξαναδιαβάστε τη νομοθετική διάταξη που μιλούσε για εξετάσεις ή συνταγογράφηση.

Άδωνις Γεωργιάδης: Καθίστε κάτω. Μη φύγετε! Κάτσε κάτω να ακούσεις!

Παύλος Πολάκης: Μας δουλεύετε!

Πρόεδρος Επιτροπής: Δεν έχετε τον λόγο κύριε Πολάκη.

Παύλος Πολάκης: Δεν είστε παιδονόμος κύριε πρόεδρε.

Άδωνις Γεωργιάδης: Αφού ήρθατε στη Βουλή και προκαλέσατε και άλλη φορά, θα καθήσετε να ακούσετε. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κυρία Συρεγγέλα. Άρα κάτσε εδώ να ακούσεις. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Φύγε. Ουστ!

Παύλος Πολάκης: Να ανακαλέσεις. Είπε ουστ!

Άδωνις Γεωργιάδης: Κάτσε κάτω να ακούσεις

Παύλος Πολάκης: Το ακούσατε; Είπε ουστ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης