ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συρεγγέλα για Πολάκη: Να υψώσουμε όλες μαζί τη φωνή μας απέναντι στο «βούλωστο»

Συρεγγέλα για Πολάκη: Να υψώσουμε όλες μαζί τη φωνή μας απέναντι στο «βούλωστο»

Η γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Οι ύβρεις, ο μισογυνισμός και οι τοξικές επιθέσεις δεν έχουν θέση όχι μόνο στη Βουλή ή στην πολιτική «αρένα», αλλά κυρίως στην κοινωνία, τονίζει η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα μετά την προσβολή που δέχθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Σε δήλωσή της η κ. Συρεγγέλα καλεί όλες τις γυναίκες που δέχονται ή άκουσαν αντίστοιχες ύβρεις, τις συναδέλφισσές της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς και τους τομείς Δικαιωμάτων και Ισότητας τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και όλων των κομμάτων να πάρουν καθαρά θέση «και να υψώσουμε μαζί τη φωνή μας απέναντι στο “βούλωστο”».

«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε» είπε ο κ. Πολάκης στην «γαλάζια» πολιτικό ενώ δεν δίστασε να πει ακόμη «να το βουλώσετε επιτέλους».

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη.

Ολόκληρη η δήλωση της Μαρίας Συρεγγέλα

«Χθες βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης μου επιτέθηκε και αφού πρώτα ζήτησε να “πάω να κάνω καμιά δουλειά”, στη συνέχεια με το γνωστό τραμπούκικο ύφος του, μου είπε “να το βουλώσω”!

Προφανώς και δεν περιμένω από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη ή να επιδείξει την δήθεν κοινωνική του ευαισθησία, διαγράφοντάς τον. Είναι ξεκάθαρο άλλωστε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως ηγεσίας, ο “πολακισμός” αποτελεί την επίσημη έκφραση της αθλιότητας με την οποία καλύπτουν την πολιτική τους ανεπάρκεια.

Όμως, στο όνομα όλων των γυναικών που δέχονται ή άκουσαν αντίστοιχες ύβρεις, καλώ τις συναδέλφισσές μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς και τους τομείς Δικαιωμάτων και Ισότητας τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και όλων των κομμάτων να πάρουν καθαρά θέση και να υψώσουμε μαζί τη φωνή μας απέναντι στο “βούλωστο”.

Οι ύβρεις, ο μισογυνισμός και οι τοξικές επιθέσεις δεν έχουν θέση όχι μόνο στη Βουλή ή στην πολιτική “αρένα”, αλλά κυρίως στην κοινωνία.

Πάντως, ας μην ξεχνούν και ο κ. Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι στη Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν φοβηθήκαμε, ούτε πρόκειται να φοβηθούμε θρασύδειλους πολιτικούς τραμπούκους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ